Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

5 lat minelo, a ja nadal o nim mysle

Polecane posty

Gość gość

wciaz go kocham

Gość gość
kogo ?

Gość gość
U mnie prawie 3,5 roku.

Gość gość
U mnie 3, ale powoli się zbieram...Zrobiła mi coś strasznego...

Gość gość
co takiego Ci zrobiła ?

Gość gość
Będziesz myśleć i to długo. ... o mnie się nie zapomina :)

Gość gość
Zawsze jakas durna menda sie znajdzie by p*****lnac cos glupiego ..., o takich gnidach jak Ta wyzej sie wlasnie Zapomina

Gość gość
I co Wam daje to myslenie? Tak,wiem to sielniejsze od Was bo "kochacie" ale gdyby tamta osoba tez kochala to bylaby teraz z Wami. Mialam tak jak Wy ale sie "wyleczylam". Gdy rozstawalam sie z nim trzy lata temu z takim smutkie, zalem w oczach mowil,ze razem ze mna odchodzi jego serce,ze je wyrwalam zostawilam pustke...ze juz nogdy z nikim..srata tata. Niedawno znajoma podeslala mi linka do strony jakiegos pubu na fejsie,gdzie byly jego soczyste komentarze a na spotted poszukiwal "wielbicielek brodaczy" i bylo to pisane w tym czasie gdy probowal skontaktowac sie ze mna...przypomnial mi sie powod rozstanisa i tylko utwierdzilam sie ,ze podjelam dobra decyzje i jestem tu a nie dalej z Nim. Dodam jeszcze, 'ze na swojej stronce na fejsie ma pelno fotek jak lezy w objeciach z jakas cycata wytatuaowa i eykolczykpwana blondyna,na oka starsza od Niego - moje przeciwienstwo. Wiec jednak dalej ma serce :-) do czego zmierzam? Nie traccie czasu na rozmyslania bo oni o Was nie mysla..a jesli wspomna to nie na tyle by zrobic cokolwiek. Szkoda zycia i innych wartosciowych ludzi na swojej drodze.

Gość gość
O co wolałabyś żeby cierpiał latami, wtedy byś miała satysfakcję co? Psychiczne idiotki.