Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Kuzynka zony...

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Jestem po 30, mam zone i dwoje dzieci. Kocham zone i nigdy nie myslalem o innej, ale od pewnego czasu jej 20 letnia kuzynka przypawa mnie o dreszcze i powoduje niemalze powstanie. Ona ma taka figure, ze najchetniej bym przejechal jej rekami po talii i biodrach... Tak idealne kobiece ksztalty... Twarz piekna, dlugie wlosy, po prostu marzenie... Wszystko zaczelo sie od kiedy na jakiejs imprezie rodzinnej przyszla ubrana w obcisla sukienke do polowy ud. Wszystko bylo cudownie zaznaczone, wtedy uswiadomilem sobie, ze to juz nie dziewczynka jaka poznalem. Jest piekna, zadbana, filigranowa, ale nie plaska. Dla mnie perfekcyjna. Mam teraz bardzo czesto fantazje, ze ja dotykam, caluje i uprawiamy seks. Oprocz wspanialego wygladu jest mila, inteligentna, zawsze usmiechnieta i pomocna. Ale ma tez w sobie cos tak seksownego, w tym spojrzeniu, nawet jak zwyczajnie siedzi... Jak sie witamy serce mi wali jak szalone, serio! Boje sie, ze ktos to zauwazy... Boje sie tez czasem, ze sie zapomne i ja dluzej przytule, czy cos. Nie wiem co sie ze mna dzieje, ale nie moge przestac o niej myslec! Niedawno byla u nas, od tego czasu co wieczor zasypiam z myslami o niej... Ehh wiem, ze to sie nie spelni, ale mogbym ja calowac i przytulac godzianami...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
No chyba to normalne, ze seks 20 bedzie faceta bardziej pociagala od zony 30+ po ciazy i porodzie :D wszystko z toba w porzadku stary, a fantazje kazdy ma, z czaem przejdzie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale to doszlo do tego stopnia, ze ostatnio jak sie z Nia widzialem, to poszedlem do lazienki na porzadny spust :/. Nie moglem dluzej patrzec na te zaznaczone, pelne piersi i anielska twarz z takim ladunkiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie dziwi臋 si臋 kolego skoro tak pi臋kna i m艂oda,wi臋kszo艣膰 z nas by o takiej 艣ni艂o po nocach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie ma to jak rozwali膰 figur臋 偶ony przez porody, a potem 艣lini膰 si臋 na m艂odziutk膮 dzierlatk臋 w towarzystwie 偶ony i rodziny :O Eh, my艣lcie tylko ku.tachami :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jest moim marzeniem, oddalbym chyba wszystko, zeby moc Ja piescic...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale moja zona nie ma praktycznie rozwalonej figury porodami :D zawsze byla bardzo szczupla, az za bardzo i po porodzie wcale nie przytyla. Nie ma biustu, ani tylka, a jej kuzynka ma takie ksztalty, ze dech zapiera... serio perfekcyjne... musimu sie jakos wybrac na basen albo plaze, zeby Ona byla... chyba by mi stal caly czas... figurka jak z okladki...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja pierdziele to po co zeniles sie z decha jak lubisz ksztaltne? Z desperacji?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie, podobala mi sie, ale patrzylem na charakter. A Ona jest nie dosc, ze przepiekna, to jeszcze charakterem tez mi pasuje... Ehh life is brutal...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jasne brutal :D Tylko twoja 偶ona na przeszkodzie stoi :D My艣lisz, 偶e taka m艂oda 艣licznotka chcia艂aby jakiego艣 podstarza艂ego przeci臋tniaka? Obud藕 si臋 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy ty w og贸le kocha艂e艣 偶on臋 jak m臋偶czyzna kobiet臋? Czy poszed艂e艣 na 艂atwizn臋? Albo liczy艂e艣 si艂y na zamiary?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kocham zone, ale ta istota jest tak cudowna i seksowna, ze zapominam o calym swiecie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No to sp贸jrz w lustro i szczerze oce艅 czy jeste艣 bardziej na poziomie 偶ony czy kuzynki;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wy faceci to jednak jeste艣cie prymitywni, wystarczy, 偶e pojawi si臋 m艂odsza atrakcyjna samica na horyzoncie i ju偶 tracicie g艂ow臋 :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na m贸j widok te偶 艣lini艂 si臋 偶onaty facet po 30. Wiesz co czu艂am? Obrzydzenie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No coz, nie mam 20 lat, ale jestem wysoki, uprawiam sport, nie mam brzucha :p nie lysieje. Powiem nieskromnie, ze mi mowili, ze jestem za przystojny dla mojej zony. Jestem tak pomiedzy chyba.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To dlaczego j膮 wybra艂e艣? Boisz si臋 atrakcyjnych kobiet?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie powiedzia艂am, 偶e tamten nie by艂 przystojny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Life is brutal, ale w tym wypadku dla twojej 偶ony, 偶e ma takiego m臋偶a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale moja zona nie byla i nie jest pasztetem :D jest zadbana i ladna, ale przede wszystkim kierowalem sie charakterem :p Ale jej kuzyneczka spedza sen z powiek... nie widzialem piekniejszej kobiety w zyciu. Serio. Jak dla mnie to te wyretuszowane szmule z tv jej nie dorownuja... jest cudna, naturalna i realna ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Strzel sobie w leb

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szybko cie dopad艂 kryzys wieku 艣redniego, debil z ciebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A Ty masz 30 i jeste艣 g艂upi jak ch艂opiec, kt贸ry dopiero wchodzi w wiek dojrzewania. Jednak to prawda, 偶e s膮 ludzie, kt贸rzy rosn膮, ale si臋 nie rozwijaj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
G艂owa siwieje penis szaleje :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wcale mi nie siwieje glowa :p ale to nie tak, ze nagle zaczal mi sztywniec na kazda zgrabna, mloda panienke. Ona jest dla mnie najpiekniejsza i najcudowniejsza na swiecie. Wszystkie sie moga schowac przy Niej... Nie wiem co mi jest, ale nie moge sie opedzic od tego pieknego ciala, wlosow i glosu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Fajnie, te偶 bym chcia艂a by膰 dla kogo艣 taka. 呕eby facet zg艂upia艂 dla mnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
呕on臋, kt贸ra urodzi艂a mu dzieci i twierdzi, 偶e kocha, pisze z ma艂ej litery, a o jakiej艣 m艂odej siksie z du偶ej. Wida膰 ile warta jest dla ciebie rodzina i jakie masz warto艣ci :O Jakby tamta tylko kiwn臋艂a palcem, rzuci艂by艣 wszystko :( 呕a艂osny jeste艣...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
G艂os to pewnie jaki艣 przepity ma i zachrypni臋ty:D po melan偶u:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"Ona jest dla mnie najpi臋kniejsza i najcudowniejsza na 艣wiecie. Wszystkie si臋 mog膮 schowa膰 przy Niej. " 呕ona te偶? No to gratuluj臋. Nie doros艂e艣 do ma艂偶e艅stwa. Ty jeste艣 tak g艂upi, 偶e nawet nie wiesz, 偶e przyzna艂e艣, 偶e nie kochasz 偶ony. Pewnie z ni膮 sypiasz i my艣lisz o tamtej, a to ju偶 偶a艂osne. Jeste艣 dzieckiem w ciele doros艂ego faceta. Zauroczy艂e艣 si臋 i stawiasz dziewczyn臋 z kt贸r膮 nic Ci臋 nie 艂膮czy wy偶ej od kobiety, kt贸ra urodzi艂a Ci dzieci. Podkre艣lasz to, 偶e masz wszystkie w艂osy, nie masz brzucha i jeste艣 wysoki. Czy to ma jakie艣 znaczenie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie ma przepitego :p ma czysty i delikatny. A czemu siksa? Ona nic do mnie pewnie nie ma, jestem dla Niej tylko mezem kuzynki, wiec jest w porzadku. To ja zglupialem dla Niej :p. Kocham zone, ale trace glowe... Nie wiem co robic, czuje ze bede nieszczesliwy :(((

Udost臋pnij ten post