Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kuzynka zony...

Polecane posty

Gość gość

Jestem po 30, mam zone i dwoje dzieci. Kocham zone i nigdy nie myslalem o innej, ale od pewnego czasu jej 20 letnia kuzynka przypawa mnie o dreszcze i powoduje niemalze powstanie. Ona ma taka figure, ze najchetniej bym przejechal jej rekami po talii i biodrach... Tak idealne kobiece ksztalty... Twarz piekna, dlugie wlosy, po prostu marzenie... Wszystko zaczelo sie od kiedy na jakiejs imprezie rodzinnej przyszla ubrana w obcisla sukienke do polowy ud. Wszystko bylo cudownie zaznaczone, wtedy uswiadomilem sobie, ze to juz nie dziewczynka jaka poznalem. Jest piekna, zadbana, filigranowa, ale nie plaska. Dla mnie perfekcyjna. Mam teraz bardzo czesto fantazje, ze ja dotykam, caluje i uprawiamy seks. Oprocz wspanialego wygladu jest mila, inteligentna, zawsze usmiechnieta i pomocna. Ale ma tez w sobie cos tak seksownego, w tym spojrzeniu, nawet jak zwyczajnie siedzi... Jak sie witamy serce mi wali jak szalone, serio! Boje sie, ze ktos to zauwazy... Boje sie tez czasem, ze sie zapomne i ja dluzej przytule, czy cos. Nie wiem co sie ze mna dzieje, ale nie moge przestac o niej myslec! Niedawno byla u nas, od tego czasu co wieczor zasypiam z myslami o niej... Ehh wiem, ze to sie nie spelni, ale mogbym ja calowac i przytulac godzianami...

Gość gość
No chyba to normalne, ze seks 20 bedzie faceta bardziej pociagala od zony 30+ po ciazy i porodzie :D wszystko z toba w porzadku stary, a fantazje kazdy ma, z czaem przejdzie ;)

Gość gość
Ale to doszlo do tego stopnia, ze ostatnio jak sie z Nia widzialem, to poszedlem do lazienki na porzadny spust :/. Nie moglem dluzej patrzec na te zaznaczone, pelne piersi i anielska twarz z takim ladunkiem

Gość gość
nie dziwię się kolego skoro tak piękna i młoda,większość z nas by o takiej śniło po nocach

Gość gość
Nie ma to jak rozwalić figurę żony przez porody, a potem ślinić się na młodziutką dzierlatkę w towarzystwie żony i rodziny :O Eh, myślcie tylko ku.tachami :(

Gość gość
Jest moim marzeniem, oddalbym chyba wszystko, zeby moc Ja piescic...

Gość gość
Ale moja zona nie ma praktycznie rozwalonej figury porodami :D zawsze byla bardzo szczupla, az za bardzo i po porodzie wcale nie przytyla. Nie ma biustu, ani tylka, a jej kuzynka ma takie ksztalty, ze dech zapiera... serio perfekcyjne... musimu sie jakos wybrac na basen albo plaze, zeby Ona byla... chyba by mi stal caly czas... figurka jak z okladki...

Gość gość
Ja pierdziele to po co zeniles sie z decha jak lubisz ksztaltne? Z desperacji?

Gość gość
Nie, podobala mi sie, ale patrzylem na charakter. A Ona jest nie dosc, ze przepiekna, to jeszcze charakterem tez mi pasuje... Ehh life is brutal...

Gość gość
Jasne brutal :D Tylko twoja żona na przeszkodzie stoi :D Myślisz, że taka młoda ślicznotka chciałaby jakiegoś podstarzałego przeciętniaka? Obudź się :P

Gość gość
Czy ty w ogóle kochałeś żonę jak mężczyzna kobietę? Czy poszedłeś na łatwiznę? Albo liczyłeś siły na zamiary?

Gość gość
Kocham zone, ale ta istota jest tak cudowna i seksowna, ze zapominam o calym swiecie...

Gość gość
No to spójrz w lustro i szczerze oceń czy jesteś bardziej na poziomie żony czy kuzynki;)

Gość gość
Wy faceci to jednak jesteście prymitywni, wystarczy, że pojawi się młodsza atrakcyjna samica na horyzoncie i już tracicie głowę :O

Gość gość
Na mój widok też ślinił się żonaty facet po 30. Wiesz co czułam? Obrzydzenie.

Gość gość
No coz, nie mam 20 lat, ale jestem wysoki, uprawiam sport, nie mam brzucha :p nie lysieje. Powiem nieskromnie, ze mi mowili, ze jestem za przystojny dla mojej zony. Jestem tak pomiedzy chyba.

Gość gość
To dlaczego ją wybrałeś? Boisz się atrakcyjnych kobiet?

Gość gość
Nie powiedziałam, że tamten nie był przystojny.

Gość gość
Life is brutal, ale w tym wypadku dla twojej żony, że ma takiego męża.

Gość gość
Ale moja zona nie byla i nie jest pasztetem :D jest zadbana i ladna, ale przede wszystkim kierowalem sie charakterem :p Ale jej kuzyneczka spedza sen z powiek... nie widzialem piekniejszej kobiety w zyciu. Serio. Jak dla mnie to te wyretuszowane szmule z tv jej nie dorownuja... jest cudna, naturalna i realna ;)

Gość gość
Strzel sobie w leb

Gość gość
Szybko cie dopadł kryzys wieku średniego, debil z ciebie

Gość gość
A Ty masz 30 i jesteś głupi jak chłopiec, który dopiero wchodzi w wiek dojrzewania. Jednak to prawda, że są ludzie, którzy rosną, ale się nie rozwijają.

Gość gość
Głowa siwieje penis szaleje :P

Gość gość
Wcale mi nie siwieje glowa :p ale to nie tak, ze nagle zaczal mi sztywniec na kazda zgrabna, mloda panienke. Ona jest dla mnie najpiekniejsza i najcudowniejsza na swiecie. Wszystkie sie moga schowac przy Niej... Nie wiem co mi jest, ale nie moge sie opedzic od tego pieknego ciala, wlosow i glosu...

Gość gość
Fajnie, też bym chciała być dla kogoś taka. Żeby facet zgłupiał dla mnie.

Gość gość
Żonę, która urodziła mu dzieci i twierdzi, że kocha, pisze z małej litery, a o jakiejś młodej siksie z dużej. Widać ile warta jest dla ciebie rodzina i jakie masz wartości :O Jakby tamta tylko kiwnęła palcem, rzuciłbyś wszystko :( Żałosny jesteś...

Gość gość
Głos to pewnie jakiś przepity ma i zachrypnięty:D po melanżu:P

Gość gość
"Ona jest dla mnie najpiękniejsza i najcudowniejsza na świecie. Wszystkie się mogą schować przy Niej. " Żona też? No to gratuluję. Nie dorosłeś do małżeństwa. Ty jesteś tak głupi, że nawet nie wiesz, że przyznałeś, że nie kochasz żony. Pewnie z nią sypiasz i myślisz o tamtej, a to już żałosne. Jesteś dzieckiem w ciele dorosłego faceta. Zauroczyłeś się i stawiasz dziewczynę z którą nic Cię nie łączy wyżej od kobiety, która urodziła Ci dzieci. Podkreślasz to, że masz wszystkie włosy, nie masz brzucha i jesteś wysoki. Czy to ma jakieś znaczenie?

Gość gość
Nie ma przepitego :p ma czysty i delikatny. A czemu siksa? Ona nic do mnie pewnie nie ma, jestem dla Niej tylko mezem kuzynki, wiec jest w porzadku. To ja zglupialem dla Niej :p. Kocham zone, ale trace glowe... Nie wiem co robic, czuje ze bede nieszczesliwy :(((