Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Plamienie po stosunku

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pytanie. Wspolzylam z chlopakiem dwa dni temu, stosunek byl bez zabezpieczenia ale do wytrsyskuw srodku nie doszlo. wczoraj pojawily sie male brazowe plamy, dzis juz prawie wcale natomiast towarzyszy mi bol w dole plecow. Miesiaczke mam dostac dokladnie za 11 dni. Co moze byc tego przyczyna?

Gość gość
Pchał cię aż po żeby?

Gość gość
być może to plamienie owulacyjne. Powinnaś na bieżąco wyznaczać sobie fazy cyklu, dzięki temu szybciej wyznaczysz różne anomalie i będziesz wiedziała, w które dni może dojść do zapłodnienia.

Gość gość
wiem, ze powinnam ale obawiam się ze nie będę w stanie dobrze interpretować temperatury.

Gość gość
Są specjalne komputery cyklu np cyclotest. Codziennie rano mierzy się nim temperaturę a ten sam ją interpretuje. To bardzo pomocne urządzenie. Moim zdaniem bardzo fajne są też specjalne testery na ślinę.

Gość gość
czytałam o tych komputerach, ale niestety obecnie są dla mnie trochę za drogie. A który z testerów na ślinę mogłabyś polecić? W przypadku nieregularnych cykli też się sprawdzi?

Gość gość
Ja mam afrodytę i jak dla mnie jest świetna. Nie zawiodłam się na niej ani razu a używam jej od roku. Przy nieregularnych cyklach też się sprawdzi :)