Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zerwac z dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

witam pisze na tym forum poniewaz oczekuje od was jakiejs pomocnej rady .jestem z dziewczyna juz 1.5 roku wiadomo jak w kazdym zwiazku sa dobre dni jak i te zle ale caly nasz zwiazek polegal na czestych klotniach czesto bylem ponizany przez swoją partnerkę oczywiście ja nigdy złego słowa na nią nie powiedziałem .przed naszym związkiem kiedy jeszcze nie byliśmy razem lubiłem sobie z kolegami wypić czasami jakaś impreza na jednej z imprez całowałem się z jedną dziewczyna ale to było przed związkiem ja nawet jej nie znałem a ona mi teraz wypomina to co było kiedyś ze niby piłem ze bylem dnem i wgl a ja uważam że koledzy i od czasu do czasu alkohol to nie jest nic takiego złego ostatnio gdy się poklocilismy powiedziała mi ze kto bymnie chciał mówiła tez ze każdy chłopak na nią patrzy i wgl teraz takie jest moje pytanie czy warto ciągnąć ten związek

Gość gość
są fajniejsze ,jak nie czujesz się dobrze z nia to odejdź ,za ponizanie kop kochanie,za dobry jestes

Gość gość
nie wyobrażam sobie mojego chłopka tak obrażać. Wogole mysle, ze jak sie kogos kocha to o szanuje, skoro ona nie czyje potrzeby by Cie szanować, to na pewno nie kocha. Mysle, ze szkoda Twojego czasu na taki 'zwiazek', bo jesli pomyślisz o przyszłości, to chciałbys miec rodzine z żona, która Cie nie szanuje, wyzywa i obraza, czy raczej widzisz sie w normalnym niepatologicznym zwiazku? Uwierz, ze każda jedna dIewczyna bedzie lepsza od tej co masz, a fajnych dziewczyn jest naprawde duzo, ważne byś robił to byś czuł sie szczęśliwy, a z nia raczej nie będziesz :/

Gość gość
A zostaw tego pustaka. Jak się tak każdy za.nią ogląda to niech w********a. Zero szacunku jak gada takie rzeczy.

Gość gość
jesli ty byłeś cały czas ok a ona nie to ją zostaw i tyle

Gość gość
tez tak właśnie myślę jeżeli się kogoś kocha to ma się do tej osoby szacunek.staralem się ale i tak to wszystko poszło na marne mam nadzieje ze znajdę ta druga połówkę która będzie mnie szanowała a zarazem kochała .ja teraz Sb tak myślę że ona miała więcej szacunku do swoich koleżanek niż do mnie a no i właśnie mówiła mi nie raz ze mnie kocha ale jak by mnie kochała naprawdę to by nie kierowała takich słów do mnie .