Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie według was są łatwe kierunki studiów?

Polecane posty

Gość gość

łatwe do przejścia?

Gość Kuba55666
Ja jestem na administracji niestacjonarnie uczelnia prywatna Wspia W Rzeszowie i jest mega łatwo. Ale łatwe studia to oznacza że praca też kijoww

Podobno wszelkie kierunki typu socjologia. W każdym razie studentki z katowickiego Wydziału Nauk Społecznych mówią, że to jak pięcioletnie wakacje.

Gość gość
bez sensu wybierać studia pod kątem "łatwości", idź na to co cię interesuje/może ci dać pracę z przyszłości, trochę się wysil i się czegoś naucz :D ciekawe kierunki i specjalności mają w wyższej szkole turystyki i ekologii w suchej beskidzkiej http://www.wste.edu.pl/studia#lic obczaj sobie

Gość Nova Rzeszów
Jesteś osobą bezrobotną, poszukującą pracy lub planujesz zmienić swoje kwalifikacje zawodowe? Serdecznie zapraszamy do Szkoły Nova Centrum Edukacyjne w Rzeszowie przy ulicy Kolejowej 1 (Galeria Center Park, II piętro). Udzielamy doradztwa w wyborze odpowiedniego kierunku nauczania, poprzez identyfikację Państwa zainteresowań i uzdolnień zawodowych, operując na bazie zapotrzebowania lokalnego rynku pracy. W ofercie kształcenia posiadamy bogatą ofertę kierunków darmowych , ale też organizujemy kursy krótkie - administracyjne, kosmetyczne, komputerowe, stomatologiczne. Służymy pomocą od poniedziałku do piątku w godzinach: 8.00 - 20.00 oraz w soboty 9.00 - 15.00. Więcej informacji otrzymacie Państwo telefonicznie pod numerem 796 998 004 oraz na stronie internetowej www.nova.edu.pl.

Łatwe? Chcesz pójść na łatwy kierunek, który Cię nie interesuje?

Gość gość
Ja mam dylemat 1 Nezpoeczenstwo żywienia i żywnosci. 2Ratownictwo medyczne 3 Terapia zajęciowa