Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Plamienie we wczesnej ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Otóż mam problem i nie wiem jak się z nim uporać, wizytę u lekarza mam dopiero 27 czerwca, do tego czasu chyba zwariuję. Przytulanki z mężem były w dni płodne, następnie w 20 dniu cyklu dostałam dziwny okres. W zasadzie były to plamienia różowe i czasami czerwone widoczne tylko przy podcieraniu i to nie zawsze. Trwało to 5dni. Wczoraj zrobiłam test 25 dzień cyklu i wyszedł pozytywny. Czyli jestem w ciąży?Czy test wykonany tak wcześnie może być wiarygodny( miesiączki mam regularne co 28 dni)?I nie wiem co oznaczają te plamienia. Dodam, że bolą mnie jajniki, czasami to tak ciągną w dół i odczuwam coś jakby pulsowanie. Często też chodzę siku. Piersi nie bolą, ale odczuwam czasami takie mrowienie i są pełniejsze. W poprzedniej ciąży od razu wiedziałam, że jestem gdyż zakuł mnie lewy jajnik i nie dostałam okresu, ale nie miałam żadnych plamień. Doradzcie jak to było u Was. Pozdrawiam.

Gość gość
Aa i dodam jeszcze, że w pierwszej ciąży piersi wogóle mnie nie bolały, za to przed okresem myślałam, że zwariuję z bólu, były twarde i cięższe.

Gość gość
Ja mialam w 28 dc po pozytywnym tescie takie miniplamienie, dostalam duphaston na wszelki wypadek, zeby ciaza przetrwala.

Gość gość
zrób bhcg, będziesz mieć pewność.