Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A potem gadanie ze maly przyrost naturalny...

Polecane posty

Gość gość

Kolejny raz zus leci sobie w kulki. Moje dziecko ma juz 3 miesiace a macierzynskiego ani widu ani slychu. Przeciagaja jak moga.Gdyby nie partner to dziecko by robilow powietrze i jadlo szczaw bo tak panstwo polskie dba o kobiety! Maja rodzic dziecki z g***tow, chore, niechciane ale maja rodzic! A od strony finansowej maja w d***e czy ma sie za co ta kobieta utrzymac czy nie. I prosze was nie pieprzcie mi o niezaleznosci ze moglam odkladac kase itp bo kase to ja mialam odlozna i rozplynela sie razem z wyprawka, i innymi rzeczami dla dziecka. 500+ mi sie nie nalezy bo 1 dziecko noi partner za bogaty...nawet na becikowe jesresmy za bogaci. Co tym samym? Zniechecaja normalne pracujace uczciwie kobiety do macierzynstwa a zachecaja patologie. Pokazuja ze wrecz nie powinno sie nic robic bo inaczej darmowa kaska nie bedzie przyslugiwac. Chory kraj,idiotyczny rzad. A do ZUS-u to ja juz ani grosza nie odloze tylko do skarpety.

Gość gość
a potem gadają, że na forum jest bałagan... ile jeszcze tematów założysz? Ps. skontaktuj sie z zusem i dowiedz skąd wynikają opóźnienia.