Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostałem nieświadomie wplątany w romans

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie . Pisze tutaj ponieważ nikt nie wie z mojego otoczenia o moim problemie . Poznałem jakiś czas temu przez internet kobietę , wydawała mi się że jest moim ideałem wspaniale się nam rozmawiało itp . Bardzo szybko niestety staliśmy się parą. Spotkaliśmy się kilka razy . Pewnego dnia zadzwoniła do mnie jej siostra i oznajmiła ze moja ukochana w rzeczywistości jest starsza , ma męża i dzieci . Wszystko profesjonalnie przygotowała ze nie dałem rady wyczuć iż kłamie . Rozstałem się z nia automatycznie ale cały czas mnie to męczy czy z tego powodu moge miec jakies konsekwecje , nieprzyjemności? Kochaliśmy sie tylko raz ale nie doszedlem w niej . Co by było gdyby się okazało ze jest ze mną w ciąży?

Gość gość
" Kochaliśmy sie tylko raz ale nie doszedlem w niej . Co by było gdyby się okazało ze jest ze mną w ciąży?" - na pewno postarała by się o 500+ :D

Gość gość
Na przyszłość postaraj się lepiej poznać osobę, z którą się zadajesz, i używaj prezerwatywy.

Gość gość
Raz i stwierdzila ze kiepski jestes, niewiedziala jak skonczyc wiec poprosila siostre bajeczke

Gość gość
Czy byłem kiepski czy nie mnie to nie interesuje . Bajki mi jej siostra nie wcisnęła bo udowodniła mi zdjęciami . Konkretną odpowiedź potrzebuje czy moge miec przez nią problemy czy nie? Jako dowód trzymam wszystkie smsy w ktorych się przyznała ze mnie oszukała i dlaczego .

Gość gość
ile masz lat i ile ona ma lat?

Gość gość
Jakiego rodzaju konsekwencje i nieprzyjemności masz na myśli? Jeśli chodzi ci o obicie mordy przez męża, to trzymaj przy sobie dowody na to, że cię okłamała. Ale o ile znam życie, to mąż nie do ciebie będzie miał pretensję ;-) Jeśli zaś chodzi o ciążę i ewentualne alimenty, to trzeba było się zabezpieczać albo nie bzykać. W tej kwestii jej postępowanie nie ma nic do rzeczy.