Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyłapałem kolezanke na masturbacji

Polecane posty

Gość gość

wynajmujemy razem mieszkanie (3pokoje- w jednym 2kolezanki i ja z kolega po osobnym pokoju), wróciłem z zakupów i wchodząc do domu usłyszałem jeki ( nie słyszala chyba kiedy wszedłem do domu) i przez uchylone drzwi zabaczyłem ze się zaspokaja wibratorem. chwile popatrzyłem i po cichu wyszedłem i wszedłem jeszcze raz ale zadzwoniłem dzwonkiem. i nie wiem czy jej o tym powiedzieć ze ja widziałem czy nie- kolezanke bardzo lubie bardzo sympatyczna co byscie zrobili powiedzieli czy nie

Gość gość
Po co chcesz jej o tym powiedzieć? Bedzie niezręcznie.

Gość gość
Lepiej nie mów. Uszanuj jej prywatność.

Gość gość
głupio tak to trzymać w sobie wolabym żeby wiedziała, ale z drugiej chyba lepiej żeby nie wiedziała, bo faktycznie nie wiem jak zareaguje. jeżeli by mnie ktoś przyłapał to bym się nie martwił- fizjologia natomiast dziewczyny maja trochę inny tok myslenia sa chyba bardziej wrażliwe na te tematy chodź ja się nie krepuje i czasem chodze po domu na golasa-tzn jak czegos zapomnę z pokoju i wtedy koleżanki zamykają oczy

Gość gość
Nie mów. Zachowaj to dla siebie.

Gość gość
no niestety nie wytrzymałem wtedy i chyba każdy zdrowy facet by sobie zwalił

Gość gość
Dlaczego nie wszedles do pokoju gdy kolezanka to robiła i sie nie dolaczyles do zabawy ?

Gość gość
miałem taka ochote uwierz mi- kolezanka wygląda jak modelka, ale bardzo ja szanuje i lubie, jest super i bałem się jak zareaguje a nie chce żeby się cos popsuło- róznie mogło być. ale chyba jej to powiem zobaczę jak zareaguje

Gość gość
jestem szczery i zawsze mówie im wszystko-kolezanka wiec i w tym przypadku tez tak zrobie

Gość gość
Ja bym strzepał i zapomniał o sprawie, może się nadarzy kolejna okazja

Gość gość
właśnie jej powiedziałem- trochę była zaskoczona i lekko zarumieniona ale po rozmowie jest ok powiedziała zebym to zachował dla siebie i nie mówił nikomu- na koniec jej powiedziałem ze jak ja tam zobaczyłem to się mega podnieciłem ze pięknie wyglądała a ona się usmiechneła- naprawdę super kolezanka

Gość gość
Dureń ty nigdy nie zamoczysz

Gość gość
zła metoda i błąd braku wyczucia sytuacji należało wiedzę wykorzystać budując atmosferę erotycznego zainteresowania i nie krępować dziewczyny jeśli to w ogóle prawda :D ale jeśli nie zmyślasz to raczej nie pomyślała o tobie najlepiej poczuła się głupio jesteś idiotą niestety

Gość widok
Nic nie mów koleżance.