Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co byscie zrobiły

Polecane posty

Gość gość

dostałam od znajomego tzn faceta którego poznałam przez kolezanke smsem zaproszenie na ....chyba seks- tak to odczytałam i moja kolezanka tez i ona mnie na mawia zebym się zgodziła, mówi ze on jest sympatyczny i ponoc ma wielkiego penisa- dziewczyny zgodzić się czy nie? aktualnie jestem wolna

Gość gość
seks tylko po slubie. sluchaj mnie a dobrze na tym wyjdziesz. pozdrawiam slonecznie :)

Gość gość
ale ja już uprawiałam seks z byłym i również wiele razy przygodny, ale nie z każdym tylko z facetami którzy byli przystojni i zadbani- około 8, nie wiem kiedy poznam tego jedynego i kiedy slub, korzystam z młodosci

Gość gość
Tylko prostak zaprasza nowo poznana kobiete na seks. Ja bym z prostakiem nie poszla.

Gość gość
Ale dlaczego sie internetu pytasz? Tak naprawde dama najlepiwj wiesz czego chcesz.

Gość gość
dziewczyny, lubie seks i właśnie się z nim umówiłam na 18, raz się zyje jestem młoda, wolna- nie mam faceta zobaczymy, kolezanka mówiła ze ma duzy sprzet- jeszcze ardzo dużego nie miałam, mam nadzieje ze będzie super

Gość gość
u mnie bylby spalony. moja ciasna pistka nierodka nie lubi duzych sprzetow. wole max 14cm