Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja koleżanka miżdży sie do mojego faceta.

Polecane posty

Gość gość

nie myslcie ze mam paranoje ale ona nawet wtedy kiedy on jest u mnie przynosi jakies ciasto, ciasteczka.... Gdy gdzies wychodzimy i wie ze on bedzie to sie zawsze tak odstawi ze szok. Zachowuje sie przy nim jak słodka idiotka wiem ze on nie zwraca na to uwagi, uwaza ja za głupia, ale ona mi działa na nerwy. Zchowuje sie tak jakby chciała pokazac ze jest lepsza ode mnie. Na poczatku mnie to smieszyło ale powoli widze ze ona jest chyba gotowa przekroczyc wszelkie granice taktu.

Gość gość
a ty sie zacznij mizdrzyc do slownika granic nie przekraczaj

Gość gość
Też miałam taką koleżankę. Odcięłam się od niej mój facet też, nie wychodzimy tam gdzie jest ona, nie zapraszamy jej i mam spokój.

Gość gość
ha ha ha u nas mowi sie miżdży :) to przez pewna znajoma ktora tak mowiła iod tamtej pory wszyscy tak mowimy :) gosciu masz jakies rady na temat czy ty tylko sprawdzasz oisownie na tym forum? :) nie moge sie od niej odciac bo jej corka przyjazni sie z moja:)

Gość gość
ale tu nie chodzi o słowo "miżdży", które jest poprawie napisane, ślepa analfabetko.

Gość gość
nie wiem o co ci chodzi wiec moze zamiast mnie wyzywac od slepych analfabetek zrobisz dobry uczynek i wskazesz mi moje błedy abym mogła je naprawic? :) a słowo miżdży nie jest specjalnie poprawnie napisane sama je w takiej formie zapisałam w słowniku. Natomiast jesli chodzi o polskie znaki to wybaczcie ale pisze z telefonu dosyc starego modelu i trwałoby eieki napisanie podtu :)

Gość gość
Skarbie to Ty? ☺

Gość gość
Masz paranoję.

Gość gość
własnie ze nie mam, ona wzdycha przy nim dosłownie takim rozmazonym tonem i smieje sie tak hi hi hi :) naorawde słychac te hi hi hi

Gość gość
RozmaRZony też się u was nie mówi? :P

Gość gość
to przez pewna znajoma ktora tak mowiła iod tamtej pory oni wszyscy tak piszą :P

Gość gość
gość 19.59 s********j stąd!

Gość gość
o ludzie pisze z telefonu chyba widac ze nie trafiam w na twj małej klawiaturce w oddoowiednie literki badz tez je gubie bo nie wchodza po szybkim kliknieciu. Serio smiesza mnie straznicy poprawnej pisowni. misjonarze od siedmiu bolesci. To twoj sens zycia? To ok hakcgcesz to podaj mi maila napisze ci cała epopeje z błędami bedziesz miał mega misje do spełnienia, doprowadzi cie ona do orgazmu ortograficznego.