Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

...

Polecane posty

Gość gość
Studzia, tobie potrzebny jest psycholog naprawdę. Żeby być szczęśliwa musisz poukładać sobie w głowie

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
Studzia zero alko Zero papierosów Jedzenie tylko vege Wywalić z szafy wszystko czego przez ostanie 2 lata nie założyłaś . Codziennie kąpiel Gym albo długi spacer około 2 godzin Zapisanie się do jakiegoś kolka zainteresowań lub wolontariat przez kilka dni w tygodniu Zrobić nowe CV Wytypować firmy i iść złożyć CV Być miła dla otoczenia nawet jeżeli cię wkurzają Wywalić z życia wszystkich kiepskich znajomych Powtarzać jak mantrę - jestem dobra - jestem piękna - jestem wartościowym człowiekiem - umiem powiedzieć nie - już nikt nigdy mnie nie skrzywdzi

Studzia, cierpienie jest rzecza dobra uwierz mi. Ja jak pare razy w ciagu ostatniego tygodnia dwoch wychodzilem na miasto i ludzie sie do mnie usmiechaja tak, ze ja nie wiem co sie dzieje, to jednak zaczyna mi wtedy brakowac tych momentow gdzie lezalem w lozku i sie meczylem godzinami swoimi myslami, niestety ale zaczalem ostatnio zwracac bardzo duzo uwagi wsrod ludzi, mlode angielki blondynki to chyba dzialam na nie jak magnes, ale ja staram sie nie ukazywac zadnych emocji, gdy widze mlode panienki, mam kamienna twarz, nie chce sobie spaprac zycia ;)

Cynic ty jesteś chory, jak masz powodzenie to wystarczy tylko przynęta, a niektórzy nawet łowią rekami, lecz ty nic nie robisz.

Gość
gość dziś ma sie zamęczyć? :P Bez przesady-niech je to co chce, ćwiczyć po 2 h też nie każdy lubi, co do alko to jest młoda i niech sie bawi (od czasu do czasu i nie za dużo), papierosy akurat warto rzucić bo szkodzą urodzie, zdrowiu,śmierdzą, dodatkową motywacją powinna być ich cena, a z tego co piałaś jesteś dusigroszem:D

Gość gość
Studzia jest dusigroszem i skąpiradłem, owszem, dlatego też pali fajki z przemytu gdzieś ze wschodu. One nie są drogie. :D

Gość
na szybko: -wyprowadź sie od jak o nich piszesz bardzo toksycznych rodziców bo zawsze będą wysysać z ciebie energie i podcinać ci skrzydła.-moze wynajmij mieszkanie z lokatorami (będzie taniej) -po drugie i najważniejsze-kopnij s/t/a/r/u/c/h/a w d/u/p/e.:D. Jesteś młoda, jak sie od niego całkowicie odseparujesz, odetniesz i przestaniesz coś do niego czuć to znajdziesz innego-to on zostanie na lodzie bo ma tyle lat ile ma.:P To on jest tak naprawdę przyczyna twojego niezadowolenia z życia-moim zdaniem wpływa na ciebie bardzo podobnie do twoich rodziców, nie licząc jakiegoś CHWILOWEGO "szczęścia" które ci daje/dawał. Trzymaj sie.;)

Slowianin, jestem chory, i co z tego? x Za duzo rzeczy sie ciagnie z mojej przeszlosci, zeby zaczac sie porozumiewac z blond laleczkami, kiedys mi pewna szwedka bardzo pomogla, dzieki niej wyjechalem do anglii i jestem tu a nie gdzie indziej.

Oszczędności... i teraz też pracuję w domu:D mam to szczęście, że nie podbijam karty na zakładzie o 6 rano

a ja mam miliony zlotych na koncie, ale to konto rodzicow, i nie moge jej ruszac :O Ciocia ma wlasne sklepy odziezowe, wujek jest milionerem ma palac i mercedesa za milion dwiescie zlotych. To naprawde ciezkie brzmemie, ktore nosze na wlasnych plecach, gdy we krwi plynie ta sama krew co krew biznesmena :O

Gość gość
Studzia wczoraj Studziu, a skąd wiedziałaś, że to ja? :classic_cool: