Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jak odwiedzacie kogoś to faktycznie kazdy ma w domu idealny porządek??

Polecane posty

Gość gość

bo moja mama ciagle narzeka ze u nas w domu jest syf i ze u ludzi wszedzie jest tak czysto ,że z podlogi mozna jesc... serio jak odwiedzacie znajomych lub rodzine to zawsze mają tak idealnie czysto ,ze mozna z podlogi jesc nawet?wiem ,że u patologii jest brud i syf w domach ,ale nie sądze ,że u wyzszych sfer jak lekarze ,adwokaci czy inni jest brudno?

Gość gość
patologia to chyba sama jesteś autorko, każdemu zdarzy się nie posprzątać nie dla każdego priorytetem jest sterylne mieszkanie jeśli ktoś tego nie rozumie to jest płytkim pedantem

Gość gość
Bywa różnie, także twoja mama tak tylko gada, bo matki tak lubią :) Ponadto teraz rzadko się wpada do ludzi niezapowiedzianie, więc wielu zdąży odkurzyć albo pobieżnie schować co nieco ;)

Gość gość
zauważyłam, że tam gdzie zwierzątka lub male dzieci w domu tam różnie bywa. ja lubie miec idealnie dla samej siebie, bo cieszy moje oko jak jest cos idealnie dopracowane/wysprzatane na blysk. a u innych ludzi to mnie za bardzo nie interesuje

Gość gość
Ja to jak przypadkiem upuszczę jakiś okruszek albo widzę, że przez okno frunie jakiś pyłek, to rzucam się w bramkarskim stylu aby to złapać zanim dotknie dywanu.

Gość gość
ja dezynfekuje codziennie całe mieszkanie chemicznie a potem sprawdzam wszystko białą rękawiczką żeby nie być patologią