Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceci nie lubia ambitnych dziewczyn?

Polecane posty

Gość gość

Jak myslicie? Mam czasem wrazenie, ze faceci nie chca dziewczyny, ktorej zalezy na dobrej pracy, ktora chce cos w zyciu osiagnac. Chca takiej, ktora mu bedzie podstawiac obiadki pod nos, sprzatac , gotowa,a jednoczesnie, jakims cudem bedzie miala kase

Gość gość
Dokładnie masz rację. Jestem facetem i chce kobiety która będzie umiała pogodzić życie rodzinne z zawodowym. A jeśli nie będzie umiała to moge ja utrzymywac. Najważniejszy cel kobiety to tworzenie domu a nie jakieś kariery.

Gość gość
Chcą albo żyć wygodnie albo mieć kobietę, która nie będzie ciągle rozmawiać o obowiązkach, bo są takie, które potrafią ciągle nawijać o tej swojej ambicji czy tam pracoholizmie, a wytrzymują to tylko ci ślepo zakochani.

Gość gość
Ja nie mam nic przeciwko jeśli nie będzie się wtrącała do mojego życia. Najczęściej te ambitne pochodzą z bogatych domów gdzie miały robione pranie mózgu. I u nich ambicja = kasa.

Gość lauraa273232
Myśle,że wręcz przeciwnie lubią dziewczyny mające jakieś swoje pasje, ambitne, inteligentne... Może niekoniecznie mądrzejsze od nich, ale moim zdaniem takich pustych lalek nie traktują poważnie, nawet jak sa ładne to do łożka się moze nadają, ale czy na zycie? Chyba niekoniecznie

Gość lauraa273232
I nawet jeśli niektórzy szukają takiej "kury domowej" to nie warto nią zostawać bo po jakimś czasie bycia taką kobietą się bardzo straci w oczach męża, poza tym może zacząć wydzielać jej pieniądze, może mu nagle coś odbić i znaleźć sobie mlodszą kochankę.. I co wtedy ta biedna żona, ktora całe zycie poświeciła dbaniu o dom ma zrobic? Nie ma pracy, całe jej zycie to mąż, dzieci, dom, a jak to kiedyś straci to co jej zostanie? Alimenty conajwyżej, ale nie wiem czy to jakiś szczyt marzeń jesli nie ma pracy..