Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awionetka

problem z partnerem czy ze mną

Polecane posty

Gość awionetka

Witam , nigdy nie popierałam wylewania swoich żalów w internecie , ale czasem słowa całkiem obcych osób są dobre . A więc razem z partnerem mamy dziecko , synka ... Gdy zaszłam w ciąże postanowiliśmy budować dom ... niestety zwlekanie zwlekanie i jeszcze raz zwlekanie ... Denerwowało mnie to bo doskonale D znał moje zdanie , że nie chce mieszkać z rodzicami i to sie tyczyło zarówno moich jak i jego , no ale D wpadł na pomysł ze na jakiś czas zamieszkamy u niego tzn rodzice na dole my na górze ...Sytuacja jest nie do ogarnięcia.... podwórko w opłakanym stanie bo to przecież podwórko po co Ci dziewczyno ogród . Rozmawiając z partnerem nagle usłyszałam ze nie bedziemy budować domu bo to jest jego dom mamy gdzie mieszkać ... to nic ze mały nie ma swojego pokoju ... Temat ślubu nagle ucichł ... Stwierdził ze najpierw on chce sie dorobić i zapewnić nam jak najgodniejsze życie ... A potem wydamy pieniadze na ślub ...( nie rozumem go , jak on chce nam zapewnić godne życie nie zabezpieczając juz nie mnie ale syna na przyszłość w razie wu ) woli spac na kanapie niż z nami bo tam mu wygodnie ,ale jak cos chce to wie gdzie ma przyjsc a potem z pretensjami ze zawsze mowie nie ...dostosowuje sie mamusi , mamusia chce aby jechal do kosciola .. wyjedzie z domu lecz nie do kosciola a ja z SZ sama siedze w domu .. bo przeciez lepiej tak bo mama nie bedzie z nim rozmawiala ... Chcemy gdzies jechac w niedziele to nie bo on przeciez pracuje w tygodniu i on nigdzie nie jedzie ... no ewentualnie z kolegami na rybki ... cos mi nie pasuje to mam sie spakowac i jechac do domu ... a tak jak dotychczas nie ma czasu zajmowac sie malym nawet nie wie jak mleko zrobic to jak ja odejde to mi go odbierze , bo przeciez mamy nie ON ma w SWOIM domu mieszkanie wyremontowane nowe piekne i mi nie ma prawa byc zle ...

Gość gość
z twoim partnerem, poszukaj kogos bardziej wartościowego, skoro jest jak opisujesz nie wróze ci szczęścia z nim, wspólczuje takiego faceta