Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wolni faceci po 25 roku zycia to zazwyczaj nieudacznicy

Polecane posty

Gość gość

Tak sie mowi, ze wolni faceci po 30 to juz tylko nieudacznicy zostali, a mi sie wydaje, ze juz po 25 roku zycia porzadni faceci sa juz "wzieci", wiekszosc co zostala, to nieudacznicy..

Gość gość
ale wolni po 35 roku to perełki sa :)

Gość gość
No moze nie po 25 ale 28 do 30 to juz napewno. Pewnie ze tej zasady nie mozna zastosowa do 100% przypadkow ale prawie.

Gość gość
A jak się z kimś rozstałem po 5 latach bo mnie ta osoba zdradziła, to co, nieudacznik, tak?

Gość gość
nie, nie jestes nieudacznikiem, jesli Cie zdradzila nie mowie tu, ze wszyscy, ale ze wiekszosc, niestety

Gość gość
nieudacznik z porożem :)

Gość gość
Wolni po 25 wiedzą już że od związków z kobietami trzeba trzymać się z daleka. Ta mądrość przychodzi z wiekiem i doświadczeniem. I żaden babski ból doopy nic tu nie zmieni :D. Przebzykać i rano wykopać za drzwi, do tego się nadajecie, frustratki

Gość gość
Czesto tez tacy faceci maja parcie na slub, bo chcy byz zona takiego utrzymywala

Gość gość
Nieudacznicy zdarzają się w każdym wieku.

Gość gość
gość dziś - Nieudacznik z porozem, mieszkaniem, praca z pensja powyzej sredniej krajowej, kilkoma zawodami i poukladany emocjonalnie :) Ale O.K.

Gość gość
Do goscia ktory zostal zdradzony, ile masz lat?

Gość gość
poukładany emocjonalnie nie miałbyś potrzeby publicznie wypruwać głowy :D mieszkanko na kredyt, albo mamusia z tatusiem kupili albo po zmarłej babci, a średnia w tym kraju hahahaha ....

Gość gość
Niedoroochane królewny się plują bo ktoś smiał stwierdzić że bez baby żyje się lepiej :)

Gość gość
No jak sie wybralo jakas glupia krowe, to pewnie, ze bez baby zyje sie lepiej.. Tak samo lepiej zyje sie bez faceta niz z jakims maminsynkiem

Gość gość
Wam głupie pipy nawet mamusia i jej konkurent mieszkania nie kupia. Jak nie wypniecie się komuś z chatą to do usr... śmierci z mamusią będziecie mieszkać

Gość gość
Chodzi o to, ze tacy faceci pracujacy najczesciej za najnizsza krajowa szukaja kobiety, ktora masa kase i bedzie ta kase na nich wydawac.. szkoda, ze tak pozno to zrozumialam.

Gość gość
Akurat mam te 25 lat i mogę powiedzieć wam tylko tyle że chciałbym bardzo się z kimś związać tylko nie ma normalnych kobiet w moim otoczeniu. Same puste lale, imprezowiczki, muszą się wyszaleć, jak nie fajka to problem z alkoholem albo biegaja z dupa lub cyckami na wierzchu. Bądź tu człowieku mądry i znajdź sobie kandydatkę na żonę.

Gość gość
Oczywiście, że bez kobiety żyje się lepiej. Jak ktoś nie wpadł w sidła do 25 roku to już jest na tyle mądry, że nie chce się wiązać (a w zasadzie wiązać sobie pętli) i ignoruje kobiety w takim wieku, więc jest przez nie uznawany za nieudacznika. Ot, logika kobiety.

Gość gość
gość dziś - rocznikowo 27

Gość gość
mi nie chodzi o to, czy taki facte chce miec babe , czy nie Po prostu startowalo do mnie paru facetow po 25 roku zycia i niestety wiekszosc z nich miala nadzieje, na jakies korzysci z tego ukladu.

Gość gość
Logika i kobieta w jednym zdaniu? Come on...

Gość gość
Trafił swój na swego :)

Gość gość
gość dziś - zarabiasz choć średnią? Co do mieszkanka, owszem. Ktoś z rodziny mi pomógł. Po prostu chciałem zwrócić uwagę, że życie różnie się układa. Nie każdy też jest sam, dlatego, że nie ma powodzenia.

Gość gość
Do zdradzonego goscia- nie mowie w tym temacie o Tobie Jest pewnie sporo wartosciowych facetow, ktorzy zostali nabici w butelke przez dziewczyne. Chodzi o to, ze wielu factow w tym wieku, szuka sobie kobiety, bo sami sobie nie bardzo radza ze swoim zyciem i maja nadzieje, ze kobieta ich problemy rozwiaze