Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość96

Czy osoby chore na autyzm czy ze zespołem downa sa, na marginesie społecznym?

Polecane posty

Gość gość96

Według mnie zdecydowanie tak. Czy według was osoby chore na dałna, są gorsze od autystów?Czy takich chorych osób, z dałnem można traktować jak śmieci ludzkich? Co możecie powiedzieć, o ludziach gorszego sortu.

Gość gość96
Według mnie takich ludzi z szczerością powinno się, zabijać. Traktować jak zwierzynę. Mógłbym tak najbardziej stworzyć produkcję dałnów.I później jak by wyrastały,na grubych prosiaków(mówiąc o dałnach). Wypuszczałbym do lasu z kolo 100 sztuk. Później z arsenału wzioł pałkę teleskopową,bagnet,karabin snajperski Typ88, i pistolet. I psa tropiącego oczywiście jak bym, na bydło polował.

Gość gość
19.47, rzygam tobą. A wracając do tematu to tak, są. Ale o nich nikt się nie upomni, słabi i chorzy nie mają przebicia :(

Gość gość96
Żygaj ile chcesz. No ale dla rozrywki. Trzeba wszystko zrobić. Nawet pognebić trzeba chorych.

Gość gość
to zdrowe dzieci są dyskryminowane. tak! w ramach oszczędności likwidowano szkoły specjalne a teraz dwóch takich w klasie nie pozwala by uczyć 20 dzieci zdrowych. w ramach integracji.

Gość gość
To znowu niby ten debil z upośledzeniem umysłowym w stopniu lekki. Idź na inne forum pisać farmazony.

Gość gość96
Ooo nie goraczkuj się,uszanuj czyjeś poglądy.