Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do konca zycia bede bezrobotna

Polecane posty

Gość gość

bez studiow jedynie praca w sklepie- nie dla mnie malo ambitne zajecie. a bez papierka czy znajomosci nigdzie mnie nie chca,

Gość gość
No i?

Gość gość
mam mega deppresje z tego powodu.

Gość gość
to niech cie rodzice dalej utrzymują, masz zbyt wielka godność by pracować w sklepie, ale być na garnuszku ci już nie przeszkadza..

Gość gość
na jakim garnuszku rodzicow. jestem, osoba dorosla mam 31 lat.

Gość gość
A na co ty liczyłaś bez szkoły?

Gość gość
mam tylko strudium administracyjne ale to nic nie daje. mam wiedze co z tego. papierek albo znajmosci.

Gość gość
20.03 jak sama napisałaś, że bezrobotna a tzn. że nie pracujesz

Gość gość
Ale piertolenie. Sory, ale nie trzeba mieć ani studiów ani znajomości żeby mieć dobra pracę. Ja też nie mam studiów za to mam własną działalność. Na studia nie poszłam świadomie. Szkoda było mi czasu na zdobywanie papierka którym można sobie d**e podetrzec w obecnych czasach. Wolałam pracować i zdobywać wiedzę i doświadczenie pracując a nie sucha teorię do niczego nie potrzebna. Czego się chciałam nauczyć to sie nauczyłam z mądrych książek które sama sobie poszłam kupić lub wypożyczyć. Tyle w temacie. Wystarczy chcieć.

Gość gość
Jakbyś miała jakaś wiedzę to byś mogła to udowodnić na rozmowie. Moja znajoma ma 33 lata. 10 lat temu zatrudniła się w salonie optycznym za najniższą krajową i sprzedawała okulary. W tej chwili jest optykiem i zarabia niezłą kasę. Planuje otworzyć swojego optyka. Nie skończyła studiów. Można ? Można !!

Gość gość
gość dziś a co robisz ?

Gość gość
Nie mogę Ci powiedzieć bo mi zrobisz konkurencję i pójdę z torbami :P

Gość gość
bylam i co z tego. maja takie wymogi ze mimo wiedzy - nie dostalam pracy. bo dziewczyna skoczyla studia.( licentjat) nie mowicie mi ze papierek sie nie liczy. pracowalam łapalam sie roznych rzeczy staze, dofinasowanie stanowsiska. nic konczy sie umowa i nie przedluzaja.

Gość gość
Jakbyś się spisywala i dawała z siebie 100% to umowę by przedluzyli. Ale jak się myśli, ze się pracę zlapalo i już się ja będzie miało to wybacz, ale to myślenie na poziomie 18 letniej smarkuli. Na miejsce osoby która się nie wykazuje i nie daje nic od siebie jest 10 chętnych, które to zrobią. Witamy w świecie dorosłych. I pisze Ci to osoba młodsza od Ciebie 5 lat...

Gość gość
hahah, a ja mam 3 licencjaty i 2 mgrki i jestem krolem zycia :)

Gość gość
gość dziś - pracowałam w 3 zawodach, w żadnym nie miałam szkoły, jestem samoukiem (z Internetu), wygrałam z osobami po studiach w tym zawodzie :P

Gość gość
ja wiem jak pracuje. ile z siebie daje. nie jedna osoba mowila ze lepiej sobie radze mimo ze nie mam studiow. mam wieksza wiedze praktyczna niz studenci. a teraz licza sie studia. chcociaz licentjat. jutro ide do lidla na rozmowe. musze pracowac.

Gość gość
wolalbym zebrac niz w lidlu pracowac.

Gość gość
Praca jest ważną i w sklepie tez.do ludzi idziesz usmiechasz się i zmęczona lladziesz się spać. To ludzie nie zajęcie są ważni. Jak atmosfera dobra to i kopanie dołów jest dobre.pozdrawiam

Gość gość
21:41 Można? Można :)

Gość gość
tez zalezy co sie robi. ja probuje w budzetowce, praca biurowa.jakis urzad, komornik.