Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniesmaczonaxyz

Lesby, Geje. Oszaleć już można!!!!

Polecane posty

Gość Zniesmaczonaxyz

Po pierwsze- nie chcę tutaj nikogo obrazić, jeśli tak się stanie.. trudno. W jakim ja świecie żyję?! Pedalstwo* jest tak propagowane, że młodzi ludzie totalnie mają przez to mózg sprany. Muzyka, seriale, filmy, a nawet książki! Żeby nie było, nie mam nic (a może mam) że ktoś jest PRAWDZIWYM homosiem ale rzygać mi się chce jak widzę, że młodzi ludzie robią to bo tak jest modnie, fajnie. Normalnie przez tą młodzież dzisiejszą strach mieć i wychowywać dzieci w tym środowisku.

Coś w tym jest co piszesz. Ludziom na mózgi się już rzuca. Koleżanka mojej ukochanej Żoneczki, zdawałoby się normalna zdrowa na umyśle i ciele dziewczyna, dała ostatnio do zrozumienia, że chciałaby spróbować w trójkącie. Nie powiedziała tego wprost, nie nazwał trójkąta trójkątem, tylko napomknęła coś o chęci spróbowania tego z jakąś parą. Czyli trójkąt. Ani mi w głowie nie powstało, że ona mówi o nas. Na wszelki wypadek powiedziałem ni to do niej, ni do samego siebie: - Ja zdrad małżeńskich nie uznaję. Zgadnij co odpowiedziała? - A nie ciekawiłoby cię popatrzeć na dwie dziewczyny? Nie wiem czy to była propozycja czy tak tylko zapytała z ciekawości. Może za dużo sobie dopowiadam. Przecież oficjalnie nie powiedziała, że chce trójkąta z nami, a jeśli nie trójkąta to chociaż seksu lesbijskiego, a ja sobie popatrzę. Mimo to między wierszami tak to można było odczytać. Dodam, że mówiła to osoba, której nigdy nie podejrzewałbym o takie zapędy. Dlatego myślę, że jest tak jak mówisz - głupia moda! Pokazują to w serialach, w filmach, ludzie to oglądają i myślą, że widocznie tak trzeba się zachowywać :O

Gość AUTORKAa
Tylko, że ja już mam dość tego. Idę ulicą to co rusz jakaś homopara. Mało tego, to są młodzi ludzie, młodzi!! Jak tak dalej pójdzie to rasa ludzka pójdzie się *** bo dzieci z takich par na pewno nie będzie :D a co gorsza - oni chcą te biedne dzieciaczki adoptować zazwyczaj :( sodoma i gomora - pasuje? Pasuje.