Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi?

Polecane posty

Gość gość

Jakieś kilka miesięcy temu poznałam faceta: ja 23 lata on 38. Nie jest to relacji na tle erotycznym czy związkowym-nic z tych rzeczy. Facet jest po rozwodzie i ma tam jakąś inną babę. Ale ze mną dzieje się coś czego nie umiem sobie wytłumaczyć. Z jednej strony po kontaktach z Nim czuję się źle, jakby była w jakieś klatce, w miejscu bez wyjścia/bez tlenu. Czasami myślę sobie, żeby już wszystko dało mi święty spokój, żeby wszyscy się ode mnie odczepili/zniknęli z mojego życia(zwłaszcza On ), a z drugiej strony tak naprawdę to nie chciałabym żeby ta znajomość się skończyła...Byłoby mi przykro. O co chodzi?

Gość gość
zrób mu loda i ci przejdzie ;) ja tez tak mialam

Gość gość
Może się zauroczyłaś nim?

Gość gość
Ale czy gdybym sie zauroczyla to mialabym go z jednej strony dość a z drugej nie? Swoja droga staram sie sobie na to niepozwolić, bo 3 lata temu zakochałam sie w kimś i rozstanie mnie dużo kosztowało. Po każdym spotkaniu z nim czuje sie wypompowana...

Gość gość
Typowy wampir energetyczny.

Gość gość
Ale dlaczego z jednej strony mam go dość, a drugiej drżę na samą myśl, że moglibyśmy się już więcej nie spotkać. Raczej nie wampir... Męczy mnie, bo jak pokłóci się ze swoja przyjaciółką to dla mnie jest miły, a jak mają dobry czas to mnie olewa, jest niesłowny itp.