Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MiejsceZbrodni

Interesują was seryjni mordercy?

Polecane posty

Gość gość
Ed Gein. Chciałbym go poznać. Niesamowicie złożona osobowość, stanowiąca wyzwanie dla współczesnej psychiatrii i kryminologii.

Gość gość
A ja czytałam kiedyś stronę na ten temat, bo chciałam sie dowiedzieć, po czym ich poznać i jak uniknąć np. nawiązania relacji z kimś takim. Potem zorientowałam się, że strona jest policyjna, a mną zaczęła się interesować policja i prześladują mnie do dzisiaj.

Gość gość
Andreas Breivik. Co prawda to nie seryjny,tylko masowy morderca.

Gość gość
Hannibal, grany przez Madsa to mega ciacho!

Gość gość
marina86 jesteś z Armenii?

Gość gość
Jak kobieta w avatarze to Ty. To masz niespotykaną urodę. :)

Gość gość
Zresztą zatruliście mi zycie do tego stopnia, że wkrótce popełniam samobójstwo, między innymi dlatego, że jestem bezustannie szykanowana przez policję, MIMO ŻE NIE POPEŁNIŁAM ŻADNEGO PRZESTĘPSTWA.

Gość gość
Owszem. Interesuje sie seryjnymi mordercami. Jak i rowniez innymi "zlymi" stronami tego swiata. Ale o tym sie glosno nie mowi. Ludzie sa tepi i jak slysza ze sie interesuje to mysla ze od razu bede zabijala itp. Z ksiazek polecam czarny leksykon.moje typy seryjnych mordercow to: Zdzislaw Marchwicki, Karol Kot, Seweryn Klosowski alias George Chapman (podejrzewany o bycie Kuba Rozpruwaczem), Nicolas Claux, TedBundy, jeszcze wielu innych.

Gość fanka

Hannibal grany przez Gasparda Ulliela mmmmm pychota albo Billy Loomis z krzyko mrauuuuuu

Gość Pasi-konik

Mnie interesuja nie tylko seryjni mordercy ale wszystkie mozliwe kryminalne wydazenia czytam od dziecinstwa - ciekawe dlaczego ? Nikogo bym nie skrzywdzila wiec dlaczego interesuje mnie to przeszlo 30 lat ? Jest tu jakis psycholog ? Sama jestem ciekawa ...