Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poproszę o poradę odnośnie pracy

Polecane posty

Gość gość

Hej, trafia mi się praca w call center. Problem w tym, że już wcześniej próbowałam sił w tego typu miejscach i niestety zawsze kończyło się to tak, że dziękowano mi - słyszałam, że brakuje mi naturalności w głosie, że nie mam daru przekonywania, że mam złą intonację itp. Zastanawiam się, czy jest sens próbować nadal? Może warto byłoby dać sobie spokój z telemarketingiem? Z drugiej strony nic innego się teraz nie trafia...

Gość gość
no ale trzeba byc przechuyem zeby wciskac ludziom jakis szit. nigdy bym na to nie poszla bo to kłóci sie z moimi przekonaniami i nie nawidze jak ktos dzwoni z p*****lami

Gość gość
Ja też mam negatywny stosunek do tego typu pracy, problem w tym, że kiedy wysyłam CV odzywają się do mnie głównie z call center (aplikuję tam tylko awaryjnie, a nie dlatego, że widzę siebie na stanowisku telemarketera).

Gość gość
Proszę, doradźcie mi, jaką decyzję powinnam podjąć. Jutro jest tam zaproszona na kolejny dzień i przyznam, że średnio mi się chce iść. Czuję bowiem, że to nie jest praca dla mnie.

Gość gość
Ktoś coś?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Nie spamuj mi tutaj kretynie!

Gość gość
Czujesz,ze to nie praca dla Ciebie to po co tam.idziesz

Gość gość
Żeby nie mieć wyrzutów, że nic nie robię? Chyba w tym rzecz.

Gość gościóweczka
Musisz się wyluzować ; ) Ja też pracuję w call center, choć dosyć nietypowym - Tivron- obsługujemy klientów w różnych nietypowych europejskich jzykach. Po prostu rozmawiam tak, jak robiłabym to osobiście, zresztą wtedy robi się z tego całkiem przyjemna praca.