Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudoktoś

dziewczyny, kobiety, żony, kochanki, konkubiny !

Polecane posty

Gość pseudoktoś

czy zauważyłyście ostatnio, jak o Was mówią i wyrażają swoje opinie faceci, gdy masowo wskoczyłyście w krótkie różnokolorowe sukienki mini, midi itd. ? - coraz rzadziej słychać u facetów tekst : ale laska , ale lasencja , ale duupa - tak się jeszcze wyraża 'patologia' na widok kobiety, owszem, są jeszcze amatorzy pogwizdywania na widok kobiety ale zostawiam do przemyślenia kobiety , zdecydowana większość facetów na widok długowłosej z przedłużonymi rzęsami w kolorowej mini wyraża się wprost : 'Ona wygląda jak milion dollarów' , przyjemne słowa ?

Gość gość
Jesteś jeszcze wolny pseudoktosiu?

Gość gość
mi nie imponują komplementy od koniobijców jeśli ciebie to dowartosciowuje to współczuje

Gość pseudoktoś
gość dziś mi nie imponują komplementy od koniobijców jeśli ciebie to dowartosciowuje to współczuje xxx zapomniałem dodać - gdy dzisiaj, jutro lub pojutrze na widok Ciebie w sukience mini facet się uśmiechnie i powie 'dzień dobry Pani milion dollarów' to nie bądź zaskoczona i bądź przygotowana na błyskawiczną reakcję ! natomiast nie bądź zaskoczona kobieto , gdy na Ciebie nawet żaden ŻUL nie popatrzy, gdy wskoczysz w podarte kalesony ! Pozdro

Gość gość
na mnie nie muszą patrzeć takie koniotrzepy jak ty bo to żaden zaszczyta