Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamazproblememwozkowym

WÓZKI JANE

Polecane posty

Gość mamazproblememwozkowym

Kochane, pora mi wybrać wóżek a ja nadal mam liste 10 i nie wiem któy wybrać postanowiłam iśc na żywioł i skoro kupiłabym najchętniej wszystkie 10 to wybiorę pod kątem "ceny" albo "okazji" coś z tej listy No i wybór padł na markę Jane :) bo w promocji do wielofunkcyjnego wózka ( tak jak chce kupic własnie) jest w gratisie leżaczek - taka PROMOCJA teraz , leżaczek wart prawie 400 zł , a że też chciałam za jakis czas kupic to dla mnie okazyjnie :) tylko który wybrać nie wiem :) dalej problem http://www.euro-trade.nazwa.pl/uploads/dad/files/JANE_PROMO_NIPPY.jpg chodzi mi po głowie JANE CROSWALK albo JANE EPIC

Gość gość
Ja mam Jane Muum - jestem bardzo zadowolona, tych 2 nie znam wieć nie pomoge w wyorze ale marke polecam, kupuj bo promocja korzystna

Gość gość
Croswalk to super wózek , taki poważniejszy nawet na gorszy teren bo i koła ma terenowe mocne i oddzielne zawieszenie wieć do pokonywania nierownosci, korzeni super sie sprawdza Więc jak szukasz wózka na trudniejszy teren to croswalka polecam zdecydowanie

Gość gość
Maxi Cosi- mura to juz klasyk, ma piankowe kola i mocny stelaz. masz pewnosc, ze ci sie nie rozklekocze w polowie drogi :P

Gość gość
Robią promocję i coś dorzucają bo wózki nie sprzedają się. wygląd to nie wszystko, ważne ,żeby wózkiem dobrze się jeździło . Zobacz sobie Anexa . Ostatni fajnie sprzedaje się i rodzice sobie go chwalą. Połączenie funkcjonalności, jakości oraz ładnej stylistyki. Polecam Anex Sport lub Cross

Gość gość
Serio nie patrz na posty bo to wielkie G:) nie namawiam , ale pójdź do sklepu i zobacz jakie piękne i tanie są Anexy, myśle, że jak obejrzysz to ci się spodoba zwłaszcza ,że jest nowoczesny:)

Gość gość
Jane wózki nie na nasz klimat. Słabo zabudowane, a modelu muum łamią się stelaże. Ładny jest model Anex Cross i dużo bardziej praktyczniejszy.

Gość Michalina19858
Ja kupiłam wózek z firmy Tutek. Mam dokładnie ten model w tym kolorze http://www.tutek.pl/collection.php?name=grander_plus. Wózek jest bardzo lekki i dobrze się użytkuję na drodze. Łatwo się go składa i rozkłada i bez problemu wchodzi do bagażnika samochodu.