Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobić z takimi nogami?

Polecane posty

Gość gość
Mam podobnie zwiotczale ale bez cellulitu. schudlam. Zaczelam jezdzic na rowerku stacjonarnym. Mialam ladne jak sprzatalam za granica a teraz zowu flaki :/ Masuje smaruje oliwa z oliwek. Najlepszy i najtanszy kosmetyk.

Gość gość
od kilku lat pracuję fizycznie m.in. sprzątam. to nic nie daje

Gość gość
przysiady i masowanie w jakim jestes wieku?

Gość gość
koło 30, ale takie nogi miałam już w wieku 10 lat. potem doszedł tylko cellulit (w związku z tym, że parę razy chudłam i tyłam po 10 kilo wte i we wte)

Gość gość
No to zostaje ci tylko liposukcja

Gość gość
Liposukcja? przeciez nie sa takie grube ja bym polecala odpowiednie cwiczenia, nie wiem na jaki fitnes chodzilas, ale proponuje cwiczenia na nogi wlasnie przysiady itp. moje uda sa znacznie wieksze niz twoje, ale so wlasnie takie umiesnione, ksztaltne. Propomuje cwiczenia na miesnie ud

Gość gość
Duzo chodzic, jezdzic na rowerze. Zero pizzy, ciast mącznych, buł, drożdżòwek, zapiekanek, makaronu. Po nogach widać, jak się odżywiasz- węglowodany z mąki, które odkładają się wszędzie. Na nogach też.

Gość gość
tylko liposukcja niestety, pozbedziesz się niepotrzebnego tłuszczu i będą lepiej wyglądać. za 6 tys spokojnie robisz

Gość gość
Ja bym przed jakas liposukcja ostro cwiczyla nogi. Mi sie tak wycwiczyly jak pracowalam fizycznie sprzatalam w szwecji codziennie po ok 8-11 godzin. Mordercze. Bol calego ciala. Ale nogi tylek brzuch mialam naprawde ladne. Mam jeszcze zwiotczale ramiona a wtedy milam dosc fajne choc nie ideal. Mam 32 lata i takie nogi oprocz cellulitu. Bierzesz pigulki? One zwiekszaja cellulit. Jedz wszystko tylko z umiarem tu chodzi o jedrnosc wg mnie. Ale musisz sie ostro wziac do cwiczen. Codziennie cwiczyc dlugo na nogi. Sam rower to za malo sa takie inne sprzety na silowni ale mozna kupic do domu. Takie na gorne partie ud bo z tym jest problem. Ale nie zniechecaj sie. Najpierw cwiczenia. Jak nie to lipo.

Gość gość
Czyli codziennie w pracy sprzatajac duzo kucasz i sie podnosisz? Tak ze bola Cie uda? O to wlasnie chodzi zeby bolaly. Potem robia sie fajne. Ja mam zwisy okropne teraz. Wstydze sie w spodnicach chodzic jesli juz to w rajstopach. A waze 48. A Ty?

Gość gość
Ty w ogóle nie masz wyrobionych mięśni, nogi wyglądają jak parowańce. Zacznij biegać.

Gość gość
Ciekawe ile się nachodzilas na ten fitness bo mi się wydaje ze wcale. Cwicz systematycznie a nie raz w tygodniu przez 5 minut.

Gość gość
Wiele zależy też od hormonów. Kobiety w naturalny sposób tyją w biodrach, udach, pośladkach - część kobiet nie wiem co by robiła, to nie mając nadwagi ma tam tłuszcz. Po prostu magazyn estrogenów i zapas tłuszczu na wypadek ciąży, gdyby ciąża przypadła na czasy głodu. Oczywiści nie wszystkie tak mają. Znam kilka kobiet z nogami idealnymi, które ani diety, ani sportu na oczy nie widziały i które jeśli tyją to na brzuchu, a nigdy w udach czy biodrach.

Gość gość
fitness ćwiczyłam w domu pod wideo z ćwiczeniami różnych sław (po 2h co 2 dni przez kilka miesięcy + dieta od dietetyka 1200-1400kcal). schudłam wtedy do 54 kilo - z tyłka i brzucha. nóg niestety nie chwyciło. teraz znów przytyłam, na tym zdjęciu mam 59kg na 163cm:)

Gość gość
Jeszcze raz napiszę, by do Ciebie dotarło- na Twoich nogach widać Twoje obżarstwo. I nie dieta tu pomoże, ale trwała zmiana nawyków żywieniowych. Masz gąbczaste, ciastowate nogi. Przestań wcinać po kątach pączki, pizze, batoniki, fastfoody, za to chodź pieszo min. 2 km codziennie. Jedz regularnie, 5 malych posiłków. Żadne syfiaste chinskie zupki. Gotuj w domu, jak nie masz czasu , to usmaz kotlet albo jajecznicę. Widać po nogach, jak źle się odżywiasz.

Gość gość
mama mówi, że wyglądam fajnie i mam nie chudnąć, bo stracę kobiecy tłuszczyk i że jesteś jakąś wysuszoną wariatką

Gość gość
moglas dac zdjecie jak stoisz, bo tak to niewiele widac. Osoba wyzej ma racje, ja tez przestalam juz jesc slodycze, nabialy i planuje rzucic potrawy mączne, chleby itp.

Gość gość
o k****, jestem chłopakiem i mam dwa razy lepsze nogi. Jak się teraz z tym czujesz?

Gość Dekan
Tutaj nikt Ci nie pomoze, ja kobiety nigdy nie prowadzilem i sie nie podejme bo nie chce zrobic Ci krzywdy. Potrzebna jest Ci zbilansowana dieta, trening silowy i trening aerobowy. Po wiecej informacji zapraszam na sfd.pl dzial "Ladies". Pozdrawiam.

Gość gość
Dziękuję za poparcie. Co innego kobiecy tłuszczyk, ale przy tym jędrne ciało, a co innego galaretowaty cellulit, który jest skutkiem śmieciowego źarcia. Zapierasz się, a na zdjęciu widac, co jesz, i jak funkcjonujesz. Wrzucasz do brzucha jak do śmietnika, a potem pokazujesz na zdjęciu efekty swego trybu źycia i sposobu odżywiania.

Gość gość
Biegać i to dużo.

Gość gość
rob peeling fusow kawy z sola i balsam ujedrniajacy :)

Gość gość
piling nie wystarczy, ani sama dieta. Ruch przede wszystkim Widziałam babkę k/40 w krótkich spodenkach, niby waga prawidłowa, tona tapety na buzi a nogi ohyda- cellulit III stopnia. Liczne zgrubienia od kolan do ud.

Gość gość
da rade, taka gruba rekawica, mialam gorsze rozstepy po ciazy i znikly

Gość gość
ja też nie wierzę że masz dobrą diete przy takich nogach,po prostu nie wierze,ja tez miałam brzydkie uda booo żarłam słodycze i pizze:-) teraz mam same zdrowe jedzenie ,słodycze casem ale bardzo mało,zero mąki pszennej ,wg mnie można naprawić to ciało ,dieta trening masaże itd

Gość gość
Rozstępy nie znikną nigdy. Nie ma cudu.

Gość gość
Rozstępy może nie znikną, ale z cellulitem zawsze coś można zrobić. Postawić na zdrowszą dietę, trochę więcej się poruszać, kupić masażer i masować codziennie wieczorem uda, albo robić to szorstką rękawicą. No i potestować skuteczność kosmetyków antycellulitowych. Miałam już seum antycellulitowe z Perfecty, Sorai i z Bielendy. Najlepsze okazało się to ostatnie, cellulit wygładził się i wyrównał, ale muszę jeszcze skupić się na diecie i na ćwiczeniach.

Gość gość
mam 30 lat i od 20 galaretę na nogach. dajecie mi takie rady, jakbym się obudziła dopiero w 2016 roku, nie wiedząc wcześniej co to sport, zdrowa dieta i masaże