Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobić z takimi nogami?

Polecane posty

Gość gość
prawdę mówiąc o takie rzeczy to ja pytałam was 10 lat temu, teraz to już tylko trolluję

Gość gość
Nie ma to jak żreć, tyć, chudnąc na kolejnej diecie cud, potem znowu przytyć...A na koniec zarzucić obcym ludziom, że dają złe rady. Super!

Gość gość
Wazysz za duzo o jakies 8 kg do swojego wzrostu. Mamusie zawsze radza corkom zeby byly za grube. Ze to niby kobiece bo w ich czasach kazda miala nadwage i wygladala na 10 lat wiecej przez to. Ja nie slucham takich rad.

Gość gość
wiem, że ważę za dużo, bo ostatnio przytyłam. ale to nie znaczy, że moje nogi wyglądały lepiej ileś tam kilo temu, kiedy jeszcze o siebie dbałam i katowałam ćwiczeniami i masażami

Gość gość
ja postawilam na lekka diete, troche ruchu, no i kosmetyki ujedrniajace- swietna jest seria slim cellu corrector z Bielendy. baardzo ujedrnila moja skore i wygladzila :)

Cwiczenia na nogi, ja stosowalam zestw cwiczen Mel B, latwo wyszukac na youtube. Polecam równiez zakup jakiegos balsami ujedrniajacego i stosowanie peelingów. Ja osobiscie nie cierpie balsamów, wiec kupilam zestaw twoja pielegnacja (bielenda), olejek i peeling ujedrniajacy. Naprawde widac efekt, do tego skora jest gladka, przyjemna w dotyku, a zapach pod prysznicem dodaje energii :)

Gość gość
Dokładnie, zabiegi są bardzo skuteczne. Ja miałam okropny cellulit i obwisłą skórę na nogach, ale po kilku zabiegach w http://www.esthe.pl/ jest o wiele lepiej.