Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to zaniedbana kobieta czy naturalna

Polecane posty

Gość gość

Zaniedbana czy naturalna? - codziennie się myje i codziennie myje włosy -nie goli nog, bikini. Chyba że jest lato i jedzie się nad wodę itp - nie maluje się, nie maluje paznokci - ras na ruski rok zafarbuje włosy, na codzień chodzi w długich do ramion, brązowych z sikami na całej dlugosci, albo z siwymi odrostem - nie goli wasika - ma nieuregulowane brwi, takie bezksztaltne - ubiera się w lumpeksach - nie chodzi do kosmetyczki Czy nazwalibyscie to zaniedbaniem czy po prostu jest naturalną?

Gość gość
Zaniedbana.

Gość gość
Ale kapie się codziennie i nawet włosy myje codziennie.

Gość gość
To, ze sie nie goli codziennie i nie maluje paznokci, to spoko ale siwe odrosty moglaby zafarbowac i brwi tez moglaby wyregulowac,w koncu, nie robi sie tego codziennie, tylo raz na jakis czas, a sporo zmienia wygladzie

Gość gość
dziewczyny golicie wasik? ja tez mam lekki wasik, zle go nie gole, bo nie chce zeby odrastal wiekszy

Gość gość
a bobra też myje codziennie?

Gość gość
Jak ma odrost, nieogolone nogi, wasa i brwi bez kształtu to zaniedbana Miałam taką koleżankę, twierdziła, że jest naturalna i mąż ją taką akceptuje, sama ze śmiechem pokazywała włosy na nogach Była szczupła, czysta, w yglądała bardzo nieatrakcyjnie, a mąż się oglądał za 90% lasek dokoła ze smutną miną

Gość gość
Moim zdaniem zaniedbana. Juz tłumacze dlaczego :) Nie wyobrażam sobie nie golić wąsika, to jest moim zdaniem przestępstwo absolutne. To tak, jakby wystawały włosy z nosa albo uszu, no po prostu nie :D tak samo golenie pach. Golenie nóg - ja czuje sie wtedy lepiej, ale przyznam sie, ze nie zawsze sie gole, szczególnie, ze i tak latem chodzę w długich spodniach lub spodnicach/sukienkach. Ale no chociaż raz w tygodniu to zrobię, choćby dla tego lepszego samopoczucia. Tym bardziej, ze to tylko 3 min. Bikini - okolice pochwy gole dla siebie, bikini dla faceta, bo wiem, ze tak lubi. Braku golenia nie uznaje za zaniedbanie. Farbowanie włosów - jak juz się zaczęlo, to niestety trzeba o to dbać, bo odrosty wyglądają bardzo niechlujnie. Jak sie nie chce, to zafarbować na naturalny kolor i tyle. Brwi tez sa ważne, duzo osób ich nie docenia, a one bardzo wpływają na wygląd twarzy. Troche przyciąć trymerem, podkreślić cieniem i od razu lepiej sie wygląda. Brak makijażu, pomalowanych paznokci to nic złego, jesli bez makijażu jest sie w miare ladna osoba. Ja nigdzie bez niego nie wychodzę, ale gdybym byla ladniejsza, to na pewno bym to olala. Do kosmetyczki chodzić nie trzeba, ciuchy z lumpeksu mogą być naprawde fajne. Autorze, to twoja dziewczyna? :)

Gość gość
ale jak golicie tego wasika, tak o maszynka?

Gość gość
12:49 Dokładnie to ten typ.Czysta, codziennie się kapie, czyste ubranie, szczupła, ale tak jakos nie do końca to jest to. Raz mi włosy na nogach pokazała co prawda zima, to myślałam że padne,jak facet miała, długie, czarne, żaden tam odrost na 3 czy 4 milimetry.

Gość gość
gość dziś Ja tej koleżance chciała pomóc, doradzić, a ona, że nie, ona tak lubi, mąż ją akceptuje, jest zadowolony. Gadałam z jej mężem, on ją kocha, ale wolałby żeby inaczej wyglądała. Mogłaby być dość ładna, ale sukienka nie dopasowana, spod pachy rudawe krzaki, na nogach wełna. Włosy ani siwe ani z odrostami, ale bardzo, ale to bardzo zniszczone, rozdwojone

Gość gość
12:51 Jaka tam dziewczyna, koleżanka. Kiedys rozmawiałyśmy, twierdziła, że to naturalność. Poczułam się wypacykowana, bo chodzę do kosmetyczki, mam lekki makijaż, farbuje włosy a nogi i bikini i pachy gole cały rok.Zdarza się odrost, ale zaraz go gole bo tak lubię. Nie dla faceta, bo nie mam faceta.

Gość gość
tyle produktu mozna tera kupic w polsce trzeba sie speszyc bo za komuny tego nie bylo 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg

Gość gość
Wg mnie to zapuszczenie i nie dbanie o siebie, Niby naturalność, bo naturalne są włosy na nogach, ale jak komuś wypadnie ząb z przodu to sobie wstawia nowy a nie chodzi z dziura bo tak jest naturalnie. Faceci tez się gola albo strzyga brody, dezodorantuja się, nie chodzą z włosami wystającymi z uszu ,chyba że stare dziadki.

Gość gość
jak się myje codziennie to znaczy że jest czysta i tylko tyle

Gość prawictwo pospolite 152
mi naturalnosc kojarzy sie troche inaczej - nosi stringi - goli okolice przynajmniej krocza i pod pachami ( nóg ,goleni o***tu nie musi ) - wąsika nawet jesli ma to go rozjaśnia ( czarny wąs wygląda duzo gorzej niz jasny) - wlosów oczywiscie nie farbuje w koncu natura musi być - zęby - chodzi do dentysty nawet jak sie zeby psują to ubytki wypełnia - nie ubiera sie jak lump z dziurawymi dzinsami , tylko nosi luzne stroje ( typu stringi czarne legginsy , sukienki ) - unika solarium - paznokci nie maluje , nawet jak jej wysokczy pryszcz na twarzy to tego nie pudruje tylko zostawia aż zniknie

Gość gość
Czemu niby stringi są naturalne? :D :D Wąsika jak kiedyś miałam to normalnie goliłam maszynką taką do włosów albo trymerem. Koleżanka chodziła do kosmetyczki na wosk i po kilku sesjach jej znikł.

Gość gość
A nie wystarczy tylko się myć i mieć czyste ubranie?Kobieta zadbana nie musi się depilowac,robić makijażu i farbowac włosów czy malować paznokci.

Gość gość
zaniedbana

Gość gość
Nie wystarczy bo kłaki na nogach i gąszcz w gaciach to nic fajnego. Zadbana kobieta wie jak zadbać o skórę i włosy.

Gość gość
A wydepilowana ,bez wąsów i z wyregulowanymi brwiami,ale zero makijażu,nawet pomadki bezbarwnej do ust?Tylko fluid na twarzy zakrywajacy przebarwienia.

Gość gość
Jest czysta ale nie jest zadbana. Pewnie z cyklu tych, które na dodatek cały czas chodzą w spodniach i tshirtach. Czysta,ale zero kobiecości.

Gość gość
brązowych z sikami na całej dlugosci ???

Gość gość
Golenie wąsika - uwaga - jak się raz zacznie to trzeba non-stop. I to jest przesada. Delikatny meszek jest na całej twarzy i każdy tak ma. No chyba, że któraś ma problemy hormonalne i sypie się jej wąs jak facetowi. To jej współczuje.

Gość gość
I co z tego.Nogi jak zaczynasz golic to też musisz to robić ciągle.Tak samo z farbowaniem włosów.Co za problem?