Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie moge sobie poradzic z partnerem zyciowym

Polecane posty

Gość gość

hejka! Prosze o opinie-co sadzicie o sytuacji kiedy partner,ojciec naszego dziecka,wypowiada slowa takie jak "nie moge zniesc domu w ktorym jestes"-dlatego tez prawie wogole nie przebywam w domu.Nie moge zniesc domu w ktorym wiecznie jestes" -jestem bo opiekuje sie dzieckiem,domem,mam malo kolezanek.Ale wychodze z domu jakos 2-3 razy w tygodniu popoludniami.Najczesciej jestem,bo sie spiesze do dzieci.Prosil zebym nie pracowala-a teraz powiedzial ze ma dosc ksiezniczki w domu i nie bedzie mnie finansowal.Dziewczyny co sie stalo z moim facete?Planuje wrocic do pracy za pol roku ale co do tej pory,skoro on nie daje na dom ani grosza,chociaz wczesniej mowil ze chce miec zone w domu i bedzie dawal pieniadze.Teraz mu sie odwidzialo,czy ma takie prawo tak sobie postapic,zmienic zdanie i postawil mnie w takiej sytuacji?Zostawic dzieci i poszukac sobie szybko pracy?Dodam tylko ze ja mam swoja pensje bo wynajmuje mieszkanie ,wiec z tego mam pieniadze ktore w calosci wydaje na zycie,jedzenie,ubrania,dzieci,okolo 1300zl.Nie mam zadnych oszczednosci.

Gość gość
O matko! skad wy bierzecie takich facetów???? idziecie do łóżka z pierwszym lepszym, od razu wpadka a potem całe życie użeranie się.

Gość gość
dobrze ze chociaż ślubu nie macie, bierz dziecko i zacznij życie od początku, bez niego!

Gość gość
nie pytaj nas tylko Jego . To pytania do niego . Nie ma rozmowy nie ma normalnego życia .

Gość gość
Ja bym chyba wrócila do swojego mieszkania,poszla do pracy,a jego zoobiązała do maksymalnej opieki nad dzieckiem,nie raz kiedys ale codziennie,no i alimenty spore.