Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mama jak i tesciowa wtracaja sie w wybor imienia mowia ze jest dziwaczne

Polecane posty

Gość gość
Moja koleżanka ma Oliwię i Julię. Mi Oliwia się nie podoba za bardzo, bardziej Liwia. Nie chciałabym, żeby na mnie ktoś mówił "oliwka"..

Gość gość
A moja koleżanka ma imię po babci- Ludwika. Dziwnie to brzmi, jest chyba jedyna w szkole, ale nawet do niej pasuje. Mówią na nią Ludi.

Gość gość
Rachela to tradycyjne imie? No na pewno nie w Polsce... Zastanow sie czy nie skrzywdzisz tym dziecka. Brajanki i Dzesiki juz od dawna placa za glupote rodzicow...

Gość gość
Mojej mamie nie podoba się imię Nikodem,a tak myśleliśmy nadać synkowi,dla córeczki nie mamy żadnego jak narazie ;) póki co płeć nieznana więc nie ma co gdybać :P

Gość gość
Mój brat w klasie ma Scarlett :D I Josha (Joshua) :D To dopiero jest hardcore :D

Gość gość
A ja nie lubię Julek, Oliwek i Wiktori, za dużo tego.. My daliśmy córeczce na imię Liwia, a syn Mikołaj.

Gość gość
Mój brat dał synom na imię Dorian i Bruno. Trudno było mi się przyzwyczaić i przyznam, że czasem jak na placu zabaw ich wołam, to się wstydzę, bo ludzie się oglądają..

Gość gość
a my mamy Oliwię i nie interesowalo mnie to, czy komuś się podoba, czy nie, czy popularne czy nie, mi się bardzo podobalo .w naszym otoczeniu nie znam ani jednej Oliwii

Gość gość
My mamy Wiktora i Wiktorię :)

Gość gość
A pownno Cie interesowac czy komus sie podoba czy nie, bo pozniej nie z Ciebie będą się śmiali tylko z dziecka... ale co tam, mamusi sie podoba to najważniejsze.

Gość gość
Co druga to wiktoria. :o :o

Gość gość
A ja mam syna o imieniu Aleksander, za chwilę urodzi się Nikodem, a jak zdecydujemy się na trzecie i byłaby to dziewczynka to mamy imię Aurelia, i w doopie mam opinię rodziny, ważne że nam rodzicom się podobają. Dalsza rodzina nie ma nic do gadania.

Gość gość
Antonina tego jest pełno.

Gość gość
15.56 weź się zastanow co piszesz! z Oliwii się będą smiali, taaa na pewno, to sliczne, dziewczęce imie. A i Ty daj sobie corce Basia, bo mi się tak podoba, bo z tego co napisalas tobie nie musi się podobać, ważne żeby innym się podobalo

Gość gość
autorko ile ty masz lat?co z tego ze tak sobie gadaja?po jakiego grzyba ty w ogóle konsultujesz sie z nimi i wchodzisz w temat? ty powiedziałas swoje zdanie oni maja inne ikoniec tematu-przeciez to wy nadajecie imie i idziecie do urzedu nie one? jestes dorosła i nie wchodz z powrotem w role dziecka które pyta sie o zdanie i tupie nózka bo mama mowi inaczej'niech mowi kogo to obchodzi? w ogóle nie komentuj ich wyborów tylko zakoncz temat

Gość gość
mam sentyment do Rachel Green, może Rachel?

Gość gość
Kochana, nie przejmuj się. Mnie Wasze typy też się nie podobają, ale to kwestia gustu, a ilu ludzi, tyle gustów :) Wasze dziecko, Wy decydujecie. U nas przy pierwszej córce było to samo. Ma na imię Nina. Cała rodzina, nie tylko babcie dostały pierdolca. Że nie ma świętej, że inne, cytuję "Nina na pewno nie!". Dochodziło do absurdów typu - ciotka moja (siostra ojca) siadała z księgą imion świętych i razem z moją mamą wybierały :D My zlewaliśmy to. Wybuchłam I i ostatni raz 3h po porodzie - cesarka - kiedy leżąc jeszcze sparaliżowana od pasa w dół, odebrałam telefon od owej cioteczki, że "dziś jest Katarzyny, to takie piękne imię, ma być Katarzyna!". Ani be ani me gratuluję, jak się czujesz. Wydarłam się, żeby zastanowiła się na drugi raz i miała czas na swoje dzieci, mogła robić i nadawać imiona. To moje i będzie Nina, nawet "co dupę wypina" :D Bo cioteczka za plecami gadała, ze tak będą za nią wołać - a sama jest... Janina... ;)

Gość gość
A my chcemy dac corce na imie Ariana i tez pare osob z rodziny ma z tym problem ale to nasz wybor i jest to juz postanowione obojetnie co kto bedzie mowil:)

Gość gość
16.38 uważaj co piszesz, bo zaraz ta z 15.56 cię zjedzie...:P

Gość gość
16:38 fajne imię, moja koleżanka z Włoszech takie ma :)

Gość gość
Gość 15:11 kkiedy czytałam twój kom ktoś pod oknem zawołał Oliwia :D

Gość gość
Serio imię Nadia jest takie oklepane??

Gość gość
nie chce miec dzieci ale wg mnie najladniejsze imiona to: Lidia, Róża ,Weronika,Alina. Meskie: Mieszko, Kryspin, Mikolaj, Krzysiek :)

Gość gość
Mi sie Gaia podoba :) fajne ale nie wiem czy ja bym tak dala. teraz tez oczekuje pierwszego dziecka <3 ale to dopiero 3 miesiac wiec mam czas na imiona no dopiero jak poznamy plec oczywiscie. tzn juz mamy pewne typy, dla chlopca chyba Stefan a dla dziewczynki Aniela. jedno po dziadku meza drugie po mojej babci.

Gość gość
Stefan buhahah :D

Gość gość
Ja bym się wstydził wołać do dzieciaka : rachela Stefan czy Alina :D

Gość gość
ja bym się wstydzila jakbym miała na imie Aniela

Gość gość
Aniela to mi się kojarzy z ta patolka z chłopaków do wzięcia

Gość gość
Ja mam Marceline i Nikodema

Gość gość
Co wy z tą Gaią nie ma takiego imienia jest Gaja chyba że będziecie wołać Ga i a.. Bruno bardzo ładne, Dorian tragiczne jak dla mnie.. no Nadia oklepane chyba coraz mniej ale jednak w zeszłym roku miejsce 19 zaraz za Antoniną a przed Gabrielą