Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śmieszą mnie slazaczki które twierdzą że

Polecane posty

Gość gość

Żyją w wielkiej aglomeracji typu Gliwice i Tychy haahahahah

Gość gość
Pokaż mi je nieuku, przecież z Gliwic Ślązaków wywieziono, ruskie wlazły, pacyfikacje zrobili, a tych co, nie wystrzelali to wywieźli do łagrów, historii nie znasz to pieprzysz jak potłuczony. Tam żyje to wszystko co ze wschodu przyjechało, już któreś pokolenie, Ślązaków prawdziwych już nie ma

Gość gość
Śląsk to ogólnie patologia z powodu hołoty, która się tam zjechała z całego kraju, wszystko by chcieli mieć za darmo,światło, gaz, mieszkania, dlatego tak górnicy się plują i strajkują. Tak się porobiło za Gierka, te obrzydliwe blokowiska przechowalnia patologii, straszne bydło i pijaki, nic więcej. Tak samo osiedla przy hutach, elektrowniach, patologia, że szkoda gadać :-(

Co ty powiesz, a ja znam mnóstwo rodowitych Ślązaków, którzy skończyli studia, i to nie tylko na Śląsku, włącznie z moimi rodzicami (i ze mną). W mojej rodzinie są nauczyciele akademiccy i lekarze. Jak łatwo sie domyślić, wszystkie te osoby nie piją i nie są patologią.

Gość gość
Jak ktoś pochodzi z patologii to wszędzie widzi patologię którą oglądał/a w dzieciństwie.

Gość gość
jestem z Wawy i ciekawe co za kurfa , menda , podludz polaczkowy wypisuje obrazliwe rzeczy o Ślązakach. to dobrzy ludzie.

Gość gość
gość dziś Daruj sobie te głodne kawałki. Ślązacy zawsze święci, winni przyjezdni. Ślązak wszystko wie i umie, a gorol to tylko do utylizacji. Znamy to już na pamięć.

Gość gość
Niestety, blokowiska to hołota i patologia, przecież widzę co się wyprawia. Główna rozrywka większości sąsiadów wiadomo jaka, picie do upodlenia przez weekend. Oczywiście nie wszyscy, wiem, bo mieszkaliśmy kiedyś w bloku i uczyć się nie dało spokojnie, ani wyspać jak trzeba i siedział człowiek w szkole nieprzytomny przez idiotę, co się darł w nocy i awanturował. Dzieci widzą patologię, nie musisz być z rodziny dysfunkcyjnej, żeby widzieć jak ktoś leje albo rzyga na klatce, albo się łajdaczą, chcesz, czy nie widzisz i słyszysz. Wracamy kiedyś z kumplem ze szkoły, a tu jakiś posuwa narkomankę u niego na klatce i nie będąc z patologii widziało się takie rzeczy, że w domu by tego nie zobaczył, nigdy. Rodzice powiedzieli, że dom musi być, choćby mieli do końca życia spłacać

Gość gość
Nie ma co się oszukiwać górny slask to patologia

Gość gość
W każdym mieście na Śląsku jest hołotą i elitarne środowiska, lekarze, prawnicy, nauczyciele itd, oni podróżują, czymś się interesują konkretnie i z mało wytwornym towarzystwem nie chcą mieć nic wspólnego, tyle ile muszą z racji wykonywanego zawodu

Gość gość
Mieszkam w Katowicach w bloku i od 22 panuje tu idealna cisza, klatki wysprzątane, spokój, nikt nie pije i rzyga. To co widzisz, wyprawia się U cIEBIE, zdaje się w Gdyni? To nie znaczy że tak jest na Śląsku, ty niedorozwoju.

Gość gość
W każdym mieście na Śląsku jest hołotą i elitarne środowiska, lekarze, prawnicy, nauczyciele itd, oni podróżują, czymś się interesują konkretnie x Podobnie jest też w każdym polskim mieście.

Gość gość
Slask to syf i nie jestem z Gdyni a z katowic

Gość gość
ja się upieram, że patologia to przyjezdni. Z jakiegoś powodu straci pracę to nie ma pomysłu na siebie, upiera się, że kopalnie muszą być, bo on musi pracować. Po co komu ta kopalnia jak przynosi straty, ale takiemu nie przetłumaczysz, nie rozumie, a niby ten głupi to Hanys. Niech mi ktoś wytłumaczyć dlaczego nie zmienić miejsca pobytu na takie, gdzie jest szansa na pracę. Nawet jak nie ma mieszkania wykupionego trzyma się kurczowo tego Śląska i jeszcze porządnych ludzi obraża

Gość gość
tam gdzie mieszkaja poki co nie u siebie kredyciki to dopiero payologia nawet po ulicach lazi i demonstruje patologia polska , nieroby.

Gość gość
Ty, z oazy spokoju w Katowicach, a na Załężu u was nie biją? Ciekawe, gdzie tak super, nic tylko pozazdroscić. Byłeś kiedyś w Bytomiu i tych mniejszych miastach, zrób sobie wycieczkę, wrócisz w najlepszym przypadku z podbitym okiem. To, że u ciebie spokojnie ludzie mieszkają, nie znaczy, że, gdzie indziej. W Jastrzębiu, Knurowie, Żorach, Rybniku stale policja ma co robić

Gość gość
Teraz wszędzie jest pełno bandytów i nierobów, taka prawda :-(

Gość gość
GGośćwyzejjedyny sensowny komentarz polać mu

Gość gość
Załęże to dzielnica cygańska. Po nocy tam nie chodzę.

Do Bytomia zrobiłam sobie niejedną wycieczkę, mają kilka zabytkowych kościołów, ciekawe zbiory w muzeum, trafiłam na interesujących ludzi, pasjonatów miejscowej historii i sobie z nimi pogadałam, dowiadując się rzeczy których chyba nie ma w necie, wróciłam z masą zdjęć i nowych wiadomości, a ty byś pewnie spotkała sie z patologią i wróciła z podbitym okiem. Każdy trafia na sobie podobnych.

Gość gość
Sanitas żyje w syfie to i smrodu nie czuje :D

Jedynym syfem w moim otoczeniu (wirtualnym) jesteś ty. Możliwe, że capisz jakimś smrodem na odległość, w końcu czego sie spodziewać po takim prymitywie jak ty :D

Prawdziwi Ślązacy mają obsesję czystości, nie to co napływowa hołota z innych części kraju. Taka jak ty potrafi się myć raz na tydzień, nie zmieniać bielizny a w domu zapuszczać syf i smród.

Gość gość
Jesteś brudnym śląskim kleksem z hasioka i obsranym kalem

Gość gość
Buhahaha :D Kaj srasz mordo

Gość gość
Przyszła szmata nikt i chce sie dowartościować kosztem Ślązaczek, a tu okazuje się, że nikt jej nie chce bo jest głupia i śmierdzi.

Gość gość
Napływowi na Śląsku to najgorsze mendy i brudasy. Oni robią nam złą opinię.

Gość gość
Buhahaha smiech.gif Kaj srasz mordo x Że też takie coś jak ty egzystuje i powietrze zasmradza. Wypyerdalaj ze Śląska, bez ciebie będzie czyściej i kulturalnie.

Gość gość
Przychodzi jakieś takie zapijaczone gooowno po 2 klasach podstawówki wychowane w burdelu, i chce sie dowartościować kosztem Ślązaków, przy czym wychodzi całe jego/jej chamstwo i tępota. A wynocha do swojej warsiawki czy innej gdyni tam gdzie masz swoich żuli co ci podbijają gały, tam jesteś u siebie i śmierdzisz razem z nimi, ty kupo gooowna.