Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karenkka

ciągle mi się chce seksu

Polecane posty

Gość karenkka

Cześć pisze gdyż niewiem czy jestem normalna,bo ciągle chce mi się seksu czasami w dzien bym mogła kilka razy a nawet po orgazmie znomu mam chęć...poprostu już nie wytrzymuje tego napięcia, czy to jest normalne?

Gość gość
Też mam ten problem tylko że jestem mężczyzną. Mogę wrócić ztyrany po całym dniu a na seks i tak znajdę siłę tylko trzeba mieć najpierw z kim :) piszą na forum podobne osoby i jedyna odpowiedź jaka pada to taka żeby przestać o tym myśleć lub znaleźć sobie partnera z podobnym poziomem libido.

Gość gość
ależ mam chłopaka ale on już chyba nie daje rady bo za duże libido mam a gadanie żeby przestać myslec to nie jest tak prosto w praktyce :)

Gość gość
gość dziś Dokładnie, mi też się chce i już dwa razy ciągnąłem tu temat o tym i nie znaleźliśmy metody... nikogo do seksu też nie znalazłem :/

Gość karenkka
dlatego chyba jestem jakaś dziwna :P

Gość karenkka
ciężko jest kogoś przez internet znaleźć ale próbuj może kiedys się uda :)

Gość gość
Ja tam bym wolał znaleźć partnerkę która ma również wysokie libido żeby nie martwić się o ciąże, choroby itd. Żebyśmy oboje czerpali z tego przyjemność i nie martwili się konsekwencjami :) Mam do ciebie pytanie autorko czy można po kobiecie poznać że ma wysoki temperament ? Jeżeli tak to w jaki sposób?

Gość gość
A ile Ty masz lat?i w jakim wieku partnerki szukasz?

Gość karenkka
po tym jak często chce uprawiać seks i po mowie ciała czasami po wzroku i sposobie w jaki na ciebie patrzy :)

Gość gość
W tym roku stuknie mi 25, a partnerka? To zależy od charakteru :) młodsze jak najbardziej okej z tym że bez przesady, są pewne granice dla mnie 6 lat różnicy to i tak sporo ale gdyby naprawdę miała świetny charakter to czemu nie? Jeżeli jest starsza to też zależy od paru czynników.

Gość karenkka
a czego szukasz w tej jedynej ?

Gość gość
Ogólnie dla mnie szukanie kogoś tylko dla seksu jest po prostu porażką. Jak później można spojrzeć w lustro? Rozumiem że można mieć potrzebę pieszczot, sam ją odczuwam ale nie bądźmy zwierzętami, bez przesady. Gdzie uczucie? Zasady? Wartości? Co z konsekwencjami?

Gość karenkka
też tak myśle. nie jesteśmy zwierzętami choć posiadamy pewne pragniegnia i potrzeby..najlepszy seks to taki z miłości i pożądania :)

Gość gość
Dla mnie przede wszystkim liczy się to co ma w głowie. Bądźmy szczerzy co mi po wyglądzie skoro w środku pustka? Jak ja porozmawiam z taką osobą? Nie wyobrażam sobie np w małżeństwie wracać do domu i 0 dialogów bo nie ma o czym porozmawiać a żona aby potakuje albo daje odpowiedzi typu "aha, tak, nie" ... Jestem na etapie poszukiwania z tym że nie ma interesujących mnie dziewczyn w moim otoczeniu. Aby imprezowiczki, używki, dupa albo cycki na wierzchu, tapeta i do kogo ja mam podejść i "zagadać"? Z kim rozwinąć dialog? :)

Gość karenkka
no tutaj nie mogę się nie zgodzić gdyż takich lasek jest coraz więcej i wiecej bo myślą że jak dadzą każdemu i wszędzie to są super..a własnie jest na odwrót gdyż to jest powod do wstydu ale każdy żyje po swojemu :) życie jest długie ważne aby mieć o czym rozmawiać nawet wspólne hobby :) a co do makijażu to też racja,bez sensu jest się wytapetować, ja osobiscie nie wytrzymałabym calego dnia w takiej masce :D

Gość gość
Z jednej strony to mi ułatwia wybór bo rozglądam się i wszystkie odpadają :D Ja tam nikomu nie będę dyktował jak mają żyć, tak jak mówisz każdy ma swoje życie i zrobi z nim co będzie chciał :) Nie ogarniam tego jak dziewczyna jest naprawdę piękna i stara się upiększyć jeszcze bardziej mazidłami a efekt jest całkowicie odwrotny. Tak samo wyskoczy jeden pryszczy i ładują masę podkładów itd a przecież to i tak widać i to jeszcze gorzej bo syfek jest przykryty. Na twarzy mają takie "górki" "zgrubienia" i zamiast goić to one duszą to pod tapetą...

Gość karenkka
widzę że znasz się na tym :) to znaczy na makijażowych trikach :) ale to że kobieta jest umalona nie świadczy też że jest pustą lalką, i lepiej poznać drugą osobę zanim się uzna ją za pustą :)

Gość gość
Tu nie trzeba się znać, rozmawiam z kimś kto ma po prostu trądzik i jest okej, jakoś mnie to nie rusza bo to naturalne i się zdarza a jak widzę szpachlę na twarzy to mi się coś w środku robi. Bądźmy szczerzy jeżeli dziewczyna jest mądra, nie przywiązuje zbytniej uwagi do wyglądu to nie będzie się bawiła w takie rzeczy, wystarczy że ktoś o siebie dba, umyje się, ubierze normalnie, zadba o włosy itd i nie trzeba dodatków które i tak najczęściej zamiast poprawić urodę to ją pogarszają :)

Gość karenkka
to prawda ale coż zrobić :) jezeli chcesz poznać czy dziewczyna jest ładna naturalnie to proponuje zabrać ją na pierwsza randkę na basen :D

Gość gość
W życiu, żeby pomyślała że chcę ją od razu zobaczyć w bieliźnie? Samobój :D