Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawsze coś mnie denerwuje w facecie, zawsze i to często kompletne głupoty

Polecane posty

Gość gość

lista rzeczy, które irytowały mnie w ostatnim facecie, z ktorym nie byłam parą ale byliśmy na etapie poznawania się, spotkałam się z nim pare razy: - zakola, blądyn, blady, jasne oczy - wzrost chłopca - krótkie rączki, nóżki - szaro, buro ubrany - miał za duży garnitu, naprawdę wygądał w nim komicznie -słuchał Within Temptation (tak to ja założyłam temt na ogólnym) -zbyt mił, usłużny również dla innych dziewczyn -praca, która raczej nie pozwoli załóżyć rodziny (duże i drogie miasto do życia), ale stabilna - ufam swojej intuicji i wydaje mi się że on tylko jest taki miły z pozoru, żeby czymś sobie mnie zaskarbić - jego hobby mnie denerwuje -wydaje mi się, ze jest zakompleksionym facetem, który mnie idealizuje, ale żeby tylko mnieć dziewczynę będzie się oszukiwał, że nie widzi moich wad, ale potem pokaże swoje oblicze Zawsze tak mam, zawsze coś mnie denerwuje, sama nie jestem idealna oj daleko mi do ideału, ale takie drobnostki mnie irytują i nie daje im dalszej szansy

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny taka rodzina! a tesciowe to sa c**y najdorsze co doijaja ludzi i gina ich marzenia te s*******nskie i bardzo komunistyczne! musisz od tego uciekac i unikac tej tesciowej! 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg

Gość gość
blądyn??? :P Za naukę się weź sieroto, bo brak wykształcenia na poziomie podstawowym jest znacznie bardziej irytujący niż cokolwiek innego.

Gość gość
oj o tylko błąd ort., mam dysleksje, pisałam że nie jestem idealna dziewczyny, co was irytuje w facetach?z takich głupot

Gość gość
up

Gość gość
up