Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tez tak macie? Sympatia do Brzydkich Vlogerek

Polecane posty

Gość gość

Wiecie, nie mam na myśli brzydoty w takim sensie ze brakuje stylizacji itd (bo ladnemu we wszystkim ladnie)a rysy twarzy, budowy ciala,tej wrodzonej brzydoty ktorej nie da się zakryć, nic nie poradzę na to ze jestem estetka, łapie się na tym praktycznie od zawsze.. jednak myslalam ze z wiekiem mi przejdzie a nic z tego. Oglądam vlogi na Youtube , i nawet jeśli tematyka jest ciekawa, vlogerka ma fajne pomysły na kręcenie filmików, oglądam to co lubię to i tak za każdym razem mam ochotę napisać , żeby zainwestowała w operację plastyczną...boli mnie brzydota i nie potrafię się do końca przekonać do tej osoby, zaakceptować jej, nawet jeżeli jest dobra i sympatyczna osoba, np jest taka vlogerka AniolNaResorach,ona akurat jest chora więc jej współczuję i nie oglądam za często, nie skupiam się a jest jeszcze jedna normalna dziewczyna, Patrycja Smolik "ikspe " i mimo ze jest zdrowa itd to tak mnie odpycha, zwłaszcza jej twarz ze tracę ochotę na oglądanie. Oczywiście znajdzie się jeszcze kilka vlogerek ale to takie pierwsze z brzegu przykłady . Za każdym razem mam ochotę jej napisać ze jest strasznie brzydka, i żeby zafundowala sobie operację plastyczną bo makijaż nie pomoże, choć generalnie nie mam złych intencji i calkiem ja lubie, wlasnie CALKIEM bo nigdy sie do niej nie przekonam, uwazam tez ze po co sie stroi w te modne ciuchy skoro i tak nic jej nie dadzą ? Po prostu nie mogę patrzeć i momentami aż zakrywam oczy, jest mi tak głupio, zwłaszcza jakby na żywo zobaczyła moją minę, emocje które widać u mnie jak na dłoni :/

Gość gość
Moja przyjaciółka ma tak samo, nie potrafi przekonać się do osoby ani nie chce nawet z nią gadać (ja też, ale czasami się zmuszam) ani patrzeć, kiedyś miała okazję wyjść za bogatego faceta ale też nie mogła się przemoc bo brzydota ja odpychala .. nie wiem jak można nie miec z tym problemu??

Gość gość
Inni może być się dowartosciowali tym, ze lepiej wypadają ale ja tak nie potrafię.

Gość gość
*by

Gość gość
Up

Gość gość
To ci franca jedna:D paskuda brzydota jedna, jeszcze zmarchy ma:D:p

Gość gość
faktycznie ta patrycja jest paskudna.