Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to forum jest przykładem, że straszna szkoda że byle dureń może mieć internet

Polecane posty

Gość gość

I byle debil może wypisywać swoje żale na anonimowych forach, Polski internet KIPI od nienawiści, wyzywacie się od tłuków, życzycie sobie śmierci, licytujecie się, gnoicie autorów większości zakładanych tu wątków, gnoicie kazdy temat jaki by się nie pojawił. To wielka szkoda, że każdy idiota może mieć teraz internet. Autorem " " może być każdy, ergo nikt. Gust parobka.

Gość gość
Ty się kuźwa parobków nie czepiaj. Teraz nazywają się robotnicy rolni.

Gość gość
Mieszkam w UK i czesto wchodze na forum dla mam. Tutaj nie ma czegos takiego jak wyzywanie i pisanie glupot. jak sie ktos cos pyta to inni odpowiadaja ale nie ma jakiejs glupiej krytyki czy nie wiedziec czemu wyzwisk. Nie wiem skad sie to bierze w polsce

Gość gość
Moja droga...to ,że każdy może miec internet to pryszcz...gorzej,że każdy może mieć dzieci i to jest dramat...Piszę całkiem serio...przecież ten hejt,ten jad udziela się także dzieciom,które w bezlitosny sposób traktują rówieśników...bo buty nie z tego sezonu albo plecak...

Gość gość
Uff, jak dobrze ze nie poszlam za moda bachorkowa i glosem spoleczenstwa i nie mam bachorkow i nie chce miec :) :D

Gość gość
1629 to co robisz na tym forum? tak,tak...odpowiadasz na najświeższe tematy.... :O

Gość gość
:-D :-D :-D i nie tylko to forum jest przykładem zdebilnienia społeczeństwa,sorry taki mamy klimat w kraju

Gość gość
Trolluje a co :D najglupsze tematy z forum o bachorkach pojawiaja sie na glownej :D

Gość gość
16:35 serio weź idź się przebadaj do psychiartry bo masz monomanię (myślisz ciągle o jednym) a słowo które to okresla to "bachorek" :D jaka szKoda że LO ma wczesniejsze wakacje, mowie o klasach maturalnych. choc mniemam ze matura to za wysokie progi na twe brudne nogi :D

Gość gość
Wezwalas juz policje? :D

Gość gość
16:47 na ciebie policja to za mało :P weź idź se chopa poszukaj bo dawno kija nie miałaś coś czuje....na forum grzejesz hejty z nudów...nie lepiej to na chłopie sie wyzyc?

Gość gość
oho, patologia wypełzła z norki :-O

Gość gość
16:50 tu autorka tematu, właśnie o tym mówię....żadne inne forum jakie odwiedziłam nie było równie pełne chamstwa i patologii co to. A wiesz, że ja widziałam że jedna osoba z dużej korporacji, pięknie ubrana, siedziała na kafe? Może więc nie przesadzajmy że patologia, to mogą być równie dobrze wysoko sytuowane osoby, których w zyciu nie podejrzewalabys o to ze tu takie słowa wypuszczają....tu naprawde nie siedzą same Seby i Nikole z Pragi Pólnoc

Gość gość
Wole wibrator, zero problemow i zero ryzyka ze bachorek sie pojawi :D

Gość gość
To siedź w tym UK biedna slazaro i nastawiaj d**y muslimo

Gość gość
Sie przejely bo ktos bachorka nie chce i opisuje fakty i co moze czekac "szczesliwa" rodzinke :D

Gość gość
i dajecie się wkręcać jak tamony nawiedzonej od bachorów która jest na każdym temacie i karmicie ją ja piertole ludzie olejcie debila niech pisze ale bez odzewu to sie otpiertoli :-o

Gość gość
16:55 serio, masz coś z głową. Można nie lubić dzieci ale po co stawiać sobie za cel ujadanie na ciążę i macierzyństwo na forum "ciąza, poród..." - psychiatra wskazany :P

Gość gość
17:02 niestety, obawiam że zawsze znajdzie się jakaś mądra, która takiej odpisze :P takie życie...i troll będzie żył wiexcznie.

Gość gość
I ja właśnie cieszę się poniekąd, że trafiłam na takie forum jak to. Żyłabym w błogiej nieświadomości co się w internecie wyprawia. A tak zdaję sobie sprawę na co moje dzieci rozpoczynające przygodę z portalami społecznościowymi i grami mogą natrafić. Dzięki temu pilnuję je ile się da i tłumaczę co może im się przytrafić. Nieraz już je ratowałam z niewielkich opresji, bo i kilkuletnie dzieci są w sieci bardzo wredne :O

Gość gość
w ogóle co za czasy nastały...tragedia.

Gość gość
A myslalam ze bachorki to zero problemow a tylko same przyjemnosci :D to chyba drugi temat w ktorym napisalam, wczoraj pierwszy raz w temacie smutnej minki :D takie debilizmy to tylko u was :D idiotki mysla ze w kazdym temacie pisze

Gość gość
Nie chyba, tylko na pewno, ale wielki dramat powstal :D zamiast gnic na forum zajmijcie sie bachorkami albo domem, posprzatajcie, wypierzcie szmaty i przygotujcie obiad bo zaraz mezus z roboty glodny wroci :D i co bedzie jak obiadku nie dostanie. Haha. No i zapomnialam, wieczorem trzeba sie postarac o kolejnego bachorka zeby powiekszyc szczescie rodzinne i dostac kolejne 500zl :)

Gość gość
no kurczę, serio to forum jest dla idiotów. zobaczcie ten temat w tym dzale że baba z chłopem są na spacerze i on patrzy na plakaty bab w bieliźnie....to jest normalna osoba, ta co to zakłada?

Gość gość
17:23 boli Cię coś. Weź maść na ból dojpy :) ale wcześniej umyj ją bo aż tu czuć jak wali

Gość gość
Haha do garow kierdo :D doopke mylam godzine temu :D i pachnie swiezoscia :D