Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wytrysk

Polecane posty

Gość gość

Czy wyttrysk świadczy o tym ze jest facetowi dobrze czy nie zawsze?? Szybko kaczy 7 min i po wszystkim

Gość gość
7 min po ktorym razie? U mnie to jest dosłownie 3 min, 2 min odpoczynku i wtedy juz moge troche dluzej wytrzymać, tak po 4-5 wytryskach da rade nawet i 2 godziny :)

Gość gość
nie , to nie znaczy że było dobrze Od początku stosunku do wytrysku jak jest 40 sekund to mamy tylko 40 sekund przyjemności.. Faceci z przedwczesnym wytryskiem mają mało przyjemności z tego , to trwa za krótko i po wszystkim Musi być odpowiednia długość , nie mniej niż 7 minut obfitość wytrysku- więcej spermy wypływa to oznacza mocniejszy orgazm

Gość gość
Po dobie kolejny stosunek i 7 min seksu. Moja pytanie głownie jest skierowane czy facet jeśli dochodzi i to tak w krotkim czasie to czy zawsze oznacza że było mu dobrze

Gość gość
Zawsze spermy jest dość dużo

Gość gość
Jak możecie po dobie dopiero się znowu kochać, masakra. My z partnerką zawsze gra wstępna po 2 orgazmy ona i ja(ewentualnie tylko ja żeby dłużej później stał) a dopiero później klasyczny seks. Co to za przyjemność kilka min stosunku... to co jemu nie staje po chwili jak odpocznie ?

Gość gość
Zawsze spermy jest dość dużo Czasem jest więcej wtedy orgazm jest mocniejszy

Gość gość
Mi przy piątym wytrysku nie leje się tyle co przy pierwszym, bez przesady a i tak jest z***biście. Nie miewam gorszych orgazmów.

Gość gość
Piescimy się 15 min potem 7 minut seksu JeszcE mu stoi ale nie doprowadzamy się do kolejnego orgazmu kąpiel i spać co dobe ze względu na naszą prace

Gość gość
Dlaczego nie możesz go doprowadzić do wytrysku, 2 min przerwy i normalny seks?

Gość gość
Po dobie kolejny stosunek i 7 min seksu. Moja pytanie głownie jest skierowane czy facet jeśli dochodzi i to tak w krotkim czasie to czy zawsze oznacza że było mu dobrze od faceta - 7 minut przyjemności to troche mało , ale pamiętaj , że seks 40 minutowy to sygnał , że nie może dojść i nie czuje ciebie , to nie jest dobry znak Powiem tak : idealny lód trwa około 7-10 minut Jeśli nie miescisz sie w tym czasie to on nie będzie w pelni zaspokojony .. On dojdzie po 3 minutach od loda , to będzie porażka to tylko 3 minuty przyjemnośći . No i robimy to tak by nie pozwolić mu zbyt szybko dojść czy niepotrzebnie przedłużać

Gość gość
To było o lodzie - zaczynasz wolno , tak by nie pozwolić mu dojść za szybko Gdy wybije 8-10 minuta wtedy przyśpieszasz do momentu aż on kończy w twoich ustach

Gość gość
Widać każdy jest inny. Mi nie przeszkadza czy lód trwa 5 min czy 25 min. Często sam staram się przedłużać żeby to trwało jak najdłużej. Tak samo długi stosunek. Bez przesady ale 4 orgazmy pod rząd to piąty nie będzie po 10 minutach.

Gość gość
7 min po ktorym razie? U mnie to jest dosłownie 3 min, 2 min odpoczynku i wtedy juz moge troche dluzej wytrzymać, tak po 4-5 wytryskach da rade nawet i 2 godziny i to jest właśnie przykład gdzie liczy się ilość nie jakość 3 minuty seksu tyle co robią to małpy jak najszybciej zapłodnić i pójść w swoim kierunku na polowanie .. Wtopa jak nic

Gość gość
Czyli jeżeli dochodzi po 7 minutach to nie muszę się obawiać ze mnie nie czuję ? :)

Gość gość
lód : 10 minut stosunek(( seks )): 15-20 minut zazwyczaj w takich czasach jest najlepiej loda robimy krócej ze względu na dbałość o żuchwę partnerki stosunek powinien trwać zazwyczaj 15-20 minut . Nie dłużej By kobietę dobrze przerżnąć

Gość gość
Wtopa? Grunt że mojej pannie podoba się fakt że tak mnie podnieca. Ja nie mam problemów z ponownym wzwodem wiec gdzie tu wtopa skoro seks później trwa godzinę? O ile da radę tyle wytrzymać. Jesteśmy oboje niesamowicie zadowoleni gdyby tak nie było to nie rwałaby się sama do robienia mi dobrze. A teraz idziemy umilić sobie czas trzymajcie się :)

Gość gość
Był moment ze kochalismy się 15 min więc wkoncu wyciągnął i dokończył sobie reka sam może preferuję szybki seks ?

Gość gość
Czyli jeżeli dochodzi po 7 minutach to nie muszę się obawiać ze mnie nie czuję ? w przypadku loda to dobry czas dla stosunku - to będzie za krótko obciąganie zazwyczaj trwa o połowę krócej niż sam stosunek . Coby partnerki żuchwa nie bolała

Gość gość
zależy czy liczysz grę wstępną 7 minut seksu bez gry wstępnej to coś nie w porządku Jakby doliczyć do tego pocałunki, to wydaje mi się całkiem w okej. Jest w normie

Gość gość
Ja zazwyczaj robię mu loda 10-15 min potem wskakuje na niego i po 7 min dochodzi. Jeżeli tak nie jest wyciaga i pomaga sobie sam widocznie woli szybki seks i już

Gość gość
co w tym dziwnego , że po lodzie dochodzi po 7 minutach ? Jest rozgrzany