Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kyxxxla

Urodziłabyś dziecko gwałciciela?

Polecane posty

I nie spinajcie sie tak bo to tylko pytanie czy urodzilabys dziecko g****iciela kazdy odpowiada to co mysli .

Gość MatkaPolkaTakaJedna
Ale serio myślicie, że ktoś by Was zgwałcił, nie najmłodsze już, zatyrane matki polki, nie mające czasu żeby się porządnie uczesać, albo wybrać gdzieś same? :D A tak serio, to ja mam nadzieję, że bym urodziła, ale pewności nie mam. Tyle o sobie wiemy na ile nas sprawdzono. A gwałty są naprawdę różne.

Gość gość
Urodzenie takiego dziecka i oddanie do adopcji nie jest niczym lepszym niz aborcja, nie oszukujmy sie. Po pierwsze - moze takiego dziecka nikt nie adpotuje, wtedy jego los bedzie straszny Po drugie - jakim prawem taka matka moze wymagać, zeby ktos adoptował dziecko, którego ona , wlasna matka nie chce, poniewaz jest obciązone genami gwałciciela ? P trzecie - dziecko predzej czy pozniej dowie sie,ze jest dzicekiem ojca gwałciciela i matki która go nie chciała - jak ma z tym żyć? Po czwarte - zycie matki jest zmarnowane do konca, jesli ma sumienie , bedzie przez cale zycie myslala o losie tego nieszczesnego,niekochanego dziecka. Mysle,ze latwiej jest zdecydowac sie na urodzenie dziecka chorego, bo przynajmniej moze byc kochane przez rodziców.