Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kyxxxla

Urodziłabyś dziecko gwałciciela?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś , to nie jest dziecko gwałciciela, to jest dziecko gwałciciela i zgwałconej kobiety: połowa z Ciebie, połowa z niego. To też Twoje dziecko, niestety.

Gość gość
no i co z tego,ze to polowa mnie. To tym gorzej, bo "moja polowa" jest pomieszana z genami potwora, nie zniosłabym takiej mieszanki, pol potwora siedzialo by we mnie a potem bylo wciaz ze mna.

Gość gość
to nie jest komórka , zarodek Człowiek jest człowiekiem w momencie połączenia plemnika i komórki jajowej to w 4 klasie podstawówki uczą wiele jest przypadków że dziecko nie zna ojca ba nawet matki bo jest adoptowane czyli ze co powinno się powiesić bo a nóż ojciec był zbokiem :-o

Gość gość
w 4 klasie szkoly podstawowej ucza o zarodkach i płodach- takie sa medyczne okreslenia. Jesli ktos chce urodzic dziecko g****iciela - wolny wybór, mnie nikt by do tego nie zmusił.

Gość gość
Gościu z 22:59, masz poważne braki w edukacji, i co gorsza, w logicznym rozumowaniu. Lepiej już nic nie pisz. Może spróbuj znaleźć materiały o ciąży, etapach rozwoju, zamiast produkować się tutaj z pseudofilozoficznym bełkotem?

Gość gość
Dajcie spokój z tymi fantazjami. Gwałty dotyczą młodych dziewczyn, a nie starych, dzieciatych bab. Jeszcze jesli jest mozliwość tabletki po, ale najczęściej te które zachodzą w ciązę, nie maja na to kasy, albo są to gwałty kazirodcze np. ojciec notorycznie sypia z córką

Ja bym urodzila i wychowala nie pomyslalabym nawet o aborcji dziecko to dziecko nie jest winne . A geny to bzdura jak wychowasz tak masz .

Gość gość
Geny to nie bzdura. nawet golym okiem widzisz podobieństwo zewnetrzne, uwazasz,ze wenetrengo, charakterologicznego nie ma? Moje jedno dziecko ma charakter po dziadku, nawet jego ruchy i gesty ( choc urodzilo sie juz po jego śmierci). Ja jestem skóra zdarta z ojca . Zdolnosci tez dzidziczymy. Oczywiscie wychowanei jest wazne, ale , pzrepraszam, wystarczy miec podstawowa wiedzę biologiczna,zeby wiedzic, na czym polega rola genow, to nie abstrakcja.

Pewnie ze kazdy inaczej sie zachowuje no ale nie koniecznie musza byc to zle geny . Ja ogolnie nie jestem za aborcja chyba ze dzieci chorych no ale kazdy niech sobie robi jak uwaza mi nic do tego .

Gość gość
no ale jak po bandycie moga byc dobre geny? Oczywiscie bywaja wyjatki, ale wlasnie tylko wyjatki

Gość gość
Nie nie rodzi sie dzieci debili i dla debili, zadenemu debilowi bym nie dala przyjemnosci byc ojcem, zreszta czy taki by sie martwil o utrzymanie tego dziecka zr***** by kolejne a ty babo licz grosze na pampy. Powinny byc dzieci splodzone z czystej milosci i powinny sie rodzic dzieci chciane i kochane bo kazde dziecko chce byc kochane i chciane. Wyskrobalam plemniki psychopaty w ktorym sie podkochalam a on mi taki los zgotowal ze szkoda gadac!

Gość gość
urodziłabym. a czemu niby nie? bo nie rozumiem czemu wgl takie pytanie? to takie samo dziecko jak kazde inne. i nie kazdy gwałciciel jest agresywnym psychopatą.

Gość gość
...ale jest gwałcicielem !! Każda kobieta powinna mieć prawo wyboru, dziwi mnie fakt że o takich ważnych dla kobiet sprawach decydują mężczyźni. A już księża to powinni miec najmniej do gadania

Ja bym nie umiala zabic wlasnego dziecka przeciez nweet dziecko z milosci moze otrzymac zle geny np po dziadkach . Ja mam dziecko ze swoim facetem ktorego kocham jego ojciec to alkocholik i damski bokser i co tez bym miala wyskrobac bo moze miec geny po dziadku ?

Gość gość
nie chcesz? nie wyskrobuj!ale innych kobiet nie zmuszaj do heroizmu i się od nich odpieprz! niech każdy pilnuje swojego tyłka i do cudzego się nie wtrąca!!!

Gość gość
będę sobie tu pisać co chce i jak chce :-p w y możecie mnie cmoknąć i napiszę po raz kolejny urodziła bym dziecko gwałciciela bo byłoby ono też moje co do genów moi dziadkowie i rodzice pili a ja jestem totalną abstynentką dziwne że nie odziedziczyłam tego w genach ciotka do dziś nie może tego przeboleć że ja nie piję mam męża i jestem szczęśliwa a jej córka w moim wieku..... no właśnie nie wszystko dziedziczymy bo w końcu każdy z nas jest inny

Gość gość
gość dziś będę sobie tu pisać co chce i jak chce jezyk.gif w y możecie mnie cmoknąć i napiszę po raz kolejny urodziła bym dziecko gwałciciela bo byłoby ono też moje xxx więc życzę ci z całego serca żebyś urodziła!!!

Gość gość
Nie urodzialbym niewyobrazam sobie nosic dziecko g****iciela ktory mnie skrzywdzil jeszcze 9 miesiecy nosic jego dziecko i mu to dziecko urodzic za moja krzywde skrzywdzil mnie i w zamian mam rodzic w bolach no bez przesady.

Gość gość
Co wy pier, tolicie? Gwałciciel nie musi być chory na choroby genetyczne! A cechy charakteru nie są dziedziczne nawet w ułamku procenta! Jaka tragedia dla rodziców adopcyjnych? Walnijcie się w łeb!

Gość gość
Co wy pier, tolicie? Gwałciciel nie musi być chory na choroby genetyczne! A cechy charakteru nie są dziedziczne nawet w ułamku procenta! Jaka tragedia dla rodziców adopcyjnych? Walnijcie się w łeb! x kobieto, kto tu pisze o CHOROBACH genetycznych, chodzi o cechy dziedziczone. Jesli choc troche uwazalas w podstawówce na biologii, wiesz na czym polega dziedziczenie cech , co to sa geny i za co odpowiadaja. Dokształc sie, bo wstyd.

Gość gość
W formowaniu i pracy mózgu bierze udział prawie 20 tys. genów. Mając inteligentnych rodziców, mamy szansę być tacy sami. Genetycy dowodzą, że zakres (wskaźnik) dziedziczenia dotyczy w 70 proc. inteligencji, a w ok. 50 proc. cech osobowości – zarówno dobrych, jak i złych http://www.poradnikzdrowie.pl/psychologia/rozwoj-osobisty/co-dziedziczymy-po-przodkach-czyli-geny-odpowiedzialne-za-nasz_36594.html Geny bez znaczenia? nawet takie choroby , jak rak opiersi czy jajnika wynikaja ze sklonnosci dziedzicznych. Lekarz zawsze pyta, czy te choroby byly w rodzinie

Gość gość
wow a ja nie życzę Ci abyś urodziła dziecko z gwałtu bo nie jestem zniewieściałą suką która nie potrafi pogodzić się z tym że każdy może mieć odmienne zdanie BOŻE wybacz tej kobiecie ze jest taka a nie inna i życzy komuś dziecka z gwałtu :-)

Gość gość
Dziecko splodzone bez milosci, uczucia, nosic, rodzic, no jeszcze mnie nie p****alo zeby urodzic i potem do adopcji oddac tam tez bedzie nie chciane ,nie kochane, po huj urodzic zeby je potem do adopcji oddawac albo porzucac gdzies to po huj je urodzic. Poki to zarodek trzeba wyskrobac.

Gość gość
Urodzic i oddac?!To tez nie takie proste!Jak sie traktuje kobiete ,dziewczyne ktora oddaje dziecko Ludzie z jej otoczenia tak normalnie podchodzą ze widzą z brzuchem a potem bez dziecka?Nie bardziej napietnują miz gwałciciela.A młoda,nastolatka co rodzice postanowią oddac owoc gwałtu jak jest traktowan wsrod znajomych,sasiadow.Nie kazdego stsc na wyprowadzke,zmiane pracy.Urodzic i samotnie dziecko z gwałtu tez nie łatwo samotnie wychowac.Alimenty,praca,szkoła,byc moze juz inne dziec***artner Bezwzglednie uwazam ze tylko kobieta powinna podejmowac decyzje w tej kwesti i bezwzglednie nalezy ja uszanowac

Gość gość
Wy to sobie zaraz wyobrażacie, że gwałciciel to psychopata, tymczasem jeśli gwałci psychopata, to też morduje. Większość gwałtów to efekt mocno alkoholowych imprez nastolatków, oraz gwałtów w związkach i małżeństwach, a nie, że jakiś potwór w pelerynie śledzi kobietę, gwałci, zapładnia i przekazuje psychopatyczne geny. Zabijając dziecko z gwałtu, zabijacie swoje dziecko, które macie pod sercem. Trudno pokochać takie dziecko, zdaję sobie z tego sprawę, można oddać do adopcji i zaraz znalazłyby się setki chętnych, bo brakuje niemowlaków do adopcji z uregulowaną sytuacją prawną.

Gość gość
tak ich wyobrażenie gwałtu mnie rozbija :-o :-(

Gość gość
Jesteście nastawione na "Ja, Ja, Ja". Nie wyobrażacie sobie tego, tamtego, bo Wy jesteście najważniejsze. Owszem, jesteście bardzo ważne, ale nie tylko Wy - dziecko też jest ważne. Jakimi trzeba być wrednymi osobami, by życzyć komuś gwałtu i dziecka z gwałtu, bo ma inne poglądy niż Wy. To typowe dla kafeterjanek: ktoś uważa inaczej, więc życzy się takiej osobie, by umarło jej dziecko, albo gwałtu i dziecka z gwałtu. Częste są tu takie "życzenia". Ciekawe o czym to świadczy. Jakie rodzenie dziecka gwałcicielowi, czy on je potem weźmie i wychowa? Dziecka z gwałtu nie rodzi się gwałcicielowi, nie rodzi się sobie, ale rodzi się dla niego samego.

Gość gość
gość wczoraj "Po chuj, po chuj". A mozesz się teraz wypowiedzieć bardziej cywilizowanie?

Gość gość
gość dziś Wy to sobie zaraz wyobrażacie, że gwałciciel to psychopata, tymczasem jeśli gwałci psychopata, to też morduje. Większość gwałtów to efekt mocno alkoholowych imprez nastolatków, oraz gwałtów w związkach i małżeństwach, a nie, że jakiś potwór w pelerynie śledzi kobietę, gwałci, zapładnia i przekazuje psychopatyczne geny. Zabijając dziecko z gwałtu, zabijacie swoje dziecko, które macie pod sercem. Trudno pokochać takie dziecko, zdaję sobie z tego sprawę, można oddać do adopcji i zaraz znalazłyby się setki chętnych, bo brakuje niemowlaków do adopcji z uregulowaną sytuacją prawną. X Widzisz, ja akurat doskonale zdaję sobie sprawę z tego, że gwałty bywają różne. Że to nie tylko brutalne, zbiorowe gwałty, ale też sytuacje po alkoholu, dokonane przez kogoś znajomego. Co nie zmienia faktu, że gwałt pozostaje gwałtem, choć niestety w naszej kulturze definicja gwałtu jest mocno ograniczona. Pisałam też wcześniej, że nie wiem co bym zrobiła w przypadku zajścia w ciążę z gwałtu i pewnie moja ostateczna decyzja byłaby zależna od okoliczności tego gwałtu. Za to rozwala mnie Twoje podejście: takie na 100% pewne, że Ty się dziecko urodziła (i najwyżej oddała). Serio jesteś taka pewna, że tak byś zrobiła? I że w żadnym wypadku nie zdecydowałabyś się na usunięcie ciąży? Ok, może faktycznie masz takie podejście i na 99,99% byś tak postąpiła, ale póki nie byłaś w takiej sytuacji to tego nie wiesz, życie weryfikuje nasze poglądy.

Kazdy ma swoje zdanie na ten temat i tyle jesli ktos chcialby urodzic to by urodzil a jezeli nie to sa przeciez tabletki po i nie koniecznie musi byc ciaza . Ja np urodzila bym dziecko ale zalezy czy to bylby g**** jakiegos nieznajomego czy g**** kazirodczy bo tego bym nie zniosla i raczej chyba bym sie sama palnela w leb . Zalezy od kobiety od charakteru i od psychiki .