Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój facet jest zjebem?czy każdy taki jest?

Polecane posty

Gość gość

Czy wasi faceci też wam wmawiają,że się puszczacie choc tak nie jest, ryją wam tak psychike, jak mój mnie? (jestem szarą myszą , domatorką) Dodam,iż kiedyś mieszkaliśmy na wynajmnie w mieszkaniu dwupokojowym to przychodziła do współlokatora kobieta, tylko na sex i mój ją oczywiście bronił. (baby przychodzące do facetów to pokojówki)To o co tutaj chodzi?? ja jestem ku.... ona potrzebuje ciepła stwierdził. Chce aby znalazł sobie taką samą jak ta kobieta to on nie, trzyma sie mnie. Więc o co kaman?

Gość gość
Tak, twój facet jest zjebem. A skoro ciebie wyzywa od puszczalskich, choć nie ma podstaw, to sam pewnie się puszcza.

Gość gość
jest zyebem i oczywiscie ludzie klapia notorycznie o tym, co im samym po lbie chodzi. łaciałt

Gość gość
do gosc 21.51 tu autorka. w młodości potrafił miec trzy laski na raz więc masz racje, każdy sądzi według siebie :)))

Gość gość
przeważnie faceci zarzucający zdradę mają racje lub sami zdradzają i chcą swoje winy zrzucić na kobietę żeby się poczuć lepiej mniejszość robi tak by drażnić partnerkę co im sprawia radość

Gość gość2529
Twój facet ma PATOLOGICZNE podejście do otaczającego go świata i w tym do ciebie, a ty pytasz czy to normalne? Nie to nie jest normalne, wyszło wręcz po za jakiekolwiek granice normalności...

Gość gość
Tu autorka do gośc 22.24 on uważa ,że to ze mną jest nie tak bo sie oburzam ,jak mi takie coś mówi. Stoi nademną i czeka aż sie przyznam, tylko że ja nie mam do czego sie przyznac. Boli mnie głowa od tego i chce walic dłową w mur od tego wmawiania mi nieprawdy.

Gość gość
głową

w ogóle cie nie szanuje, nie liczy sie z twoimi uczuciami, traktuje cie jak szmate-nie mogłabym być z kimś takim.:) i tak twój facet jest zjebem, ale nie każdy taki jest, to nie jest normalne!:)

Gość gość
Mierzy Cię swoją miarą i tyle!

Gość gość
tu Autorka dzięki ludziska, wiem że mam rację i Wy mnie w tym utwierdziliście,że z takim zrypem nie ma sensu byc. On lubi jak ja płacze, więc mówie mu narrrra :))))))))))))))

Gość gość
z***********.n..y patol

Gość GGGB
gość dziś w takim razie do tego jest jeszcze psycholem-uciekaj od niego jak najszybciej.;)

Gość gość
Jedynie się uspokajam jak programy motoryzacyjne oglądam. Przestałam marzyć o czymkolwiek, bo i tak to się nie spełni. Czuje się przegrana życiowo. Jak szmata, która wegetuje. Czasem dzięki pasji mam przebłyski by wierzyć, że się uda i wyprowadze się, ale dopadają mnie doły. Czasem często zdarza mi się płakać. A mam się uśmiechać i nie udawać poszkodowanej jak to mama mówi, bo ja nie mam pracy a w moim otoczeniu wszyscy pracują. cccc szmaciarz pospolity

Gość gość
do 22.51 tu autorkaaaaa nie podszywaj sie zrypusie następny

Gość gość2529
"on uważa ,że to ze mną jest nie tak bo sie oburzam ,jak mi takie coś mówi. Stoi nademną i czeka aż sie przyznam, tylko że ja nie mam do czego sie przyznac. Boli mnie głowa od tego i chce walic dłową w mur od tego wmawiania mi nieprawdy." Klasyczna manipulacja. Przeważnie większość kobiet po tego typu manipulacjach dalej siedzi przy swoich manipulantach. Owoce manipulacji zbiera się po latach, nikt nie wie gdzie jest granica, bo każdy z nas ma inną granicę. Ty masz się po prostu czuć winna wszystkim chorym sytuacjom i wszystko co złe robi usprawiedliwiać. Jednym ludziom to coś można wmawiać zaledwie miesiącami, a innym nawet kilka lat. Tak działa potęga manipulacji. I większość ludzi się jej poddaje. Jeśli czujesz, że zaczynasz go usprawiedliwiać, zastanawiać się co robisz źle i go tłumaczysz okresami remisji ( nie zawsze jest zły, potrafi też być dobry czuły , choć rzadko pewnie) to znaczy że udało mu się w jakimś stopniu już tobie przeprać mózg. Jesteś w stanie ustalić kiedy granica została przekroczona? Nie ? I tak to działa. Nie widząc granicy nie widzisz manipulacji... Tylko domyślasz się że coś jest nie tak. To że pali ci się już jakaś czerwona lampka, to dobrze, bo to znak, że nie jest z tobą jeszcze tak źle i masz duże szanse uwolnić się raz na zawsze od tego toksycznego człowieka.

Gość gość
Tu autorka. Dodam jeszcze,że jego żona od niego uciekła, i to ona sie z nim rozwiodła,co mi wmawiał, że było odwrotnie,on naprawde myśli że ja jestem tępa i sie nie dowiem? Jego pierwsza,go znac nawet nie chce a to o czymś świadczy. Szkoda,że o ważnych rzeczach dowiadujemy sie za późno.

Gość gość
Nie wszyscy, ale wielu takich jest.

Gość gość2529
Czemu za późno? Moim zdaniem właśnie w porę. Pomyśl że teraz się lepiej rozstać, niż około 40 z 3 dzieci i bez pracy ( bo pan w władca zamknął w domu).

Gość gość
Tu autorka. W dodatku jest manipulantem, pasożytem i kłamcą. Miałam pecha ale trudno, życze mu pokojówy brudaski ze wszami o której tak marzy :)))))))))))))

Gość gość
Dajcie mu jakąś podpitą pokojówe niech chłopak w swoim niebie będzie:)))))))

Gość gość
tak myslalam. bingo.

Gość gość
Pora uciekać

Gość gość
Uciekac i to jaknajszybciej

Gość gość
czemu ja trafiam zawsze na taka patologie. nie umiem tego wyposrodkowac. nie oceniam bo opakowaniu, bo na zwyklym prostym chlopie sie przejechalam, a teraz prosze, cos co blyszczalo jak zloto okazalo sie kupa. gowna w srodku. brawo JA

Gość gość
tu autorka do 11.45 nie podszywaj sie patolu

Gość gość
brawo kaska brawo. masz spaczony gust

Gość gość
Tu autorka. Co najlepsze potrafił mnie zotawic w obcym mieście. Od pół roku mieszka w UK i poleciałam do niego w odwiedziny.Pierwszy raz tam byłam. Poszliśmy pospacerowac tylko pół godz.nie minęło i zostawił mnie samą bo za wolno szłam,siku mi sie chciało i miałam wysokie buty.Zwiedzac nie wolno, stwierdził że w PL jest to samo :)))))) do gierek komputerowych mu się śpieszyło. Kiedys we Wro w którym mieszkamy też mnie zostawił bez słowa poszedł do domu na gierki i wył.telefon. On uważa swoje zachowanie za fair. ma 33 l . Mozna telenowele o tym zrypusie napisac. Matka z Ojcem sie go wyparli :)))))))))))))

Gość gość
Tu autorka. Co najlepsze nie wygląda na patola,nie chla, nie szwęda się, zadbany .Jak to pozory mogą mylic

Gość gość
czasem ktos ma patologie na twarzy wypisana choc zadbany itd. warto ulec czasemu 1 wrazeniu :D