Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo obwisłe piersi, pokazać się bez stanika?

Polecane posty

Gość gość

Hej, proszę o poradę :( W wyniku złego stanu zdrowia moja waga szybko się zmieniała i raz schudłam bardzo, później nieco przytyłam i tak kilka razy przez co moje piersi stały się plackami do pępka :(. Spotykam się z facetem od dwóch lat ale widujemy się raz na miesiąc czy dwa tygodnie bo mieszkaliśmy w innych miastach. On mnie NIGDY nie widział bez biustonosza(tłumaczyłam to tylko bliznami po operacji ale też było mi wstyd, że mam takie okropne zwisy). Teraz w końcu zamieszkamy razem i tu jest problem bo w nocy do tej pory spałąm w biustonoszu sportowym ale w te upały i podczas seksu nie da się tak ciągle.. Boje się jednak, że moje piersi go obrzydzą. Ktoś miał podobnie? Zrobić z tego powód do żartów, pogadać z nim czy iśc na żywioł?

Gość gość
Popodnoś w rękach ciężarki. To wzmocni mięśnie klatki piersiowej i piersi staną się bardziej sprężyste.

Gość gość
jak ludziom na sobie zależy,to byle bzdety nie mają znaczenia,tym bardziej ,że samo życie niesie tyle problemów,że należy się cieszyć,że ma się z kim je rozwiązywać

Gość gość
A dbałaś o nie w trakcie chudnięcia i tycia? Zacznij ćwiczyć na klatkę piersiową, w necie znajdziesz ćwiczenia min pompki. Zacznij je masować kostkami lodu, a następnie olejem lnianym dwa razy dziennie, przykładaj się do tego porządnie. Masaż- http://www.reikimaster.pl/masaz_piersi.htm

Gość gość
Robię ćwiczenia ale póki co efekty są marne. To mój największy komplek i boję się, że go obrzydza takie piersi. Związek i seks mamy bardzo udany, planujemy ślub za jakiś czas a ja nie umiem się przemóc :(

Gość gość
Kontynuuj ćwiczenia. Efekty są, nawet jeżeli ty ich nie zauważasz. Wyglądasz dobrze. Możesz zdjąć stanik.

Gość gość
Jak bardzo ? Ocenimy

Gość gość
Więc dalej ćwicz i zacznij masować piersi kostkami lodu, uwierz mi to działa. Nie wiem jak Twoje piersi wyglądają, na pewno nie będą wyglądać jak silikonowe, ale możesz poprawić ich jędrność również masażem.

Gość gość
Bardziej mi chodzi o to czy się przełamać jakoś i iść jutro na żywioł ubierając koszulke do spania ale bez stanika? Boję się jutrzejszego wieczoru.

Gość gość
Nie cykaj nic. Niektórzy faceci lubią targać uszy jamnika.

Gość gość
Zrób tak a facet wyprowadzić się szybciej niż wprowadził. Wiadomo ze nic nie powie albo uda ze to nic takiego a swoje pomyśli i poszuka na boku.

Gość gość
Idz na zywiol bo skoro sie bardzo kochacie a chyba tak skoro sie przenosi z innego miasta to piersi nie beda problemem. On taki idealny w kazdym calu? Poza tym chyba rozmawiacie, wie o Twoich problemach ze zdrowiem prawda? A jak sie wyprowadzi to jego strata i gdyby zostawil Cie tylko z powodu biustu to krzyzyk mu na droge!

Gość gość
Tez miałam ten Problem i ogromny kompleks. I nawet po pewnym czasie mu o tym powiedzialam... Ze one mi sie nie podobaja, balam sie chodzic bez stanika, balam sie mu pokazac nago... I wiesz, On sprawil, ze polubilam swoje piersi. Juz o nich tak zle nie mysle. On je uwielbia a ja uwielbiam jak on je adoruje. Tylko ze to nie ma nic wspolnego z samym wygladem a z prawdziwym uczuciem. Nikt z nas nie jest doskonaly, każdy ma cos, co wolalby poprawic. Sztuka to zaakceptowac siebie i pokochac. Ja wypieknialam odkad jestesmy razem. Od 2 lat i kochamy sie z każdym dniem wiécej. I powiem Ci ze ciesze sie ogromnie ze uwolnilam sie od kompleksu bo to daje wolnosc w łozku. Seks jest wspanialym uzupelnieniem bliskosci. Zycze Ci radosci z seksu i miłosci do samej siebie.

Gość gość
8.00 i pięknie,szkoda życia na pierd/doły trzeba się cieszyć życiem,tym i teraz ,tą chwilą a nie marnowac na jakieś "mękolenia"

Gość gość
Ja tez mialam kompleksy jesli chodzi chodzi o piersi bo mam nadwage to piersi tez nie sa sterczace. Facet kocha mnie jaka jestem i okazalo sie,ze kompleksy u mnie zwyciezaly a jemu to zupelnie nie przeszkadzalo.

Gość Iczi
Najwazniejsze ze masz , nie przejmuj sie . Te obwisle sa najbardziej krecace . Sa piekne i naturalne . Pozdrawiam , zobaczysz ze sie zdziwisz na Jego pozytywna reakcje

Gość gość
Dziękuję bardzo za odpowiedzi. Będzie co będzie, muszę się przełamac bo skoro mamy od dziś mieszkać razem to nie będę do końca życia non stop chodziła czy nawet spała w stanikach... Trudno, najwyżej go rozczaruję :(

Gość gość
Kobieto :) mężczyzni widzą nas inaczej, niz my same siebie. Ja mam rozstępy na piersiach od młodych lat(bardzo szybko rosły) i żaden facet z którym byłam ich nie zauważał, piersi mam duże, więc bez biustonosza, idą w dół ale mimo tego każdy mój facet się nimi zachwycał.Faceci widzą całą kobietę, nie rozkładają jej na częśc****erwsze :) zastanów się , gdybyś mu się nie podobało, to czy by z Tobą do łóżka chodził, a facet Cię kocha, więc dla niego jesteś najpiekniejsza :) głowa do góry, nie mysl obsesyjnie o swoich niedoskonałościach, polub samą siebie, swoje ciało a zobaczysz, że niepotrzebnie się przejmowałaś :) powodzenia na nowym etapie związku :0

Gość gość
Sex zawsze z nim uprawialas w staniku??

Gość gość
Hahah ciekaee gdzie sa te wszystkie biusciaste twierdzace ze duze piersi to najwiekszy atut kobiety. Wszytskie was czeka to samo co autorke, a moje male nigdy nie obwisna :D A ty autorko popatrz zapytaj swojego wybranka czy ma jakies kompeksy. Bo wady kazdy ma, nikt nie jest idealny, a jednak go kochasz, prawda? ;)

Gość gość
A ja nie śpię bez stanika, bo nie chce mieć zwisów. Nie narażam swoich piersi na działanie grawitacji i dziwi mnie to, że ty przy tak wielkim problemie do tego dopuszczasz.

Gość gość
Małe piersi też obwisną, przykro mi. Moja babcia zawsze miała mały biust i ważyła całe dorosłe życie tyle samo, a wszystko obwisło, bo skóra zwiotczała i teraz jej brodawki znajdują się nas wysokości łokcia. Wszystko obwiśnie na starość, większe i cięższe bardziej :-(

Gość gość
Jak można spać w staniku????

Gość facet typowy
Masz całkiem spoko cyc. Nie ma co rozpaczać.

Gość gość
Kiedy biust jest zmorą czyjegoś życia i właścicielka bardzo cierpi, powinna jednak rozważyć możliwe poprawki, skonsultować to z chirurgiem czy warto się dać operować. Defekty kosmetyczne potrafią wykończyć psychicznie człowieka. Chirurgia plastyczna może przecież pomóc, chociaż to spory wydatek. W Czechach jest taniej jakby co, babki pisały o tym już nieraz na tym forum. Konkretne kobiety, nie jakieś zakompleksione hejterki

Gość gość
Moze i obwisna, ale nie predzej niz przed 70tka :D W przypadku duzych juz po 20r.z. sie zdarza.

Gość gość
Jak spie bez stanika to misie piersi rozlewaja .

Gość gość
Autorko, właściwie trudno poradzić coś, kiedy nie wiemy, czy problemem faktycznie są piersi, czy Twoje na ich punkcie kompleksy. Jak rozumiem, facet akceptuje fakt, że nie pokazujesz mu piersi z powodu choroby - to dobrze o nim świadczy, jest wyrozumiały i cierpliwy, zapewne rozumie, że pod spodem raczej nie ma cycków z playboya. Moim zdaniem pomożesz sama sobie, jeśli zrobisz co w Twojej mocy, by poprawić wygląd piersi - nie dla faceta, a dla siebie, by czuć się pewniej. Operacje nie są dziś tak drogie i nie zawsze bardzo inwazyjne. Być może w Twoim przypadku naprawdę niewiele trzeba. A cycki mimo to bym powiedziała. Ktoś mądry powiedział: prawda Was wyzwoli. Jeśli z tego powodu cię zostawi, to chyba im wcześniej tym lepiej. Ale raczej po prostu Tobie będzie lżej budować związek bez mrocznych sekretów.

Gość gość
Oczywiście ze duże piersi są lepsze nawet jak obwisna :) Bo widać ze to kobieta a nie mały chłopiec . Zawsze byłam dumna z mojego dużego biustu, czuję się tak kobieco :) nie chce wiedzieć co bym czuła gdyby po głowie chodziły mi myśli ze jestem małym chłopcem i w dodatku te komentarze ze strony facetów jak i nas biusciastych (pisze nas bo większość hejtuje tzw deski, ja tego nie robię ale zawsze są wyjatki)