Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunetos244

vcbc

Polecane posty

Gość gość
Blondynka = Anioł (nie mylić z blond pustakiem z dyski) :) Szukasz kandydatki na żonę.

Gość gość
blondynki sa paskudne

gość dziś ten u góry to podszyw TAk to prawda. Niektóre piękne blondynki tak właśnie mi sie kojarzą. Jak anioły, niewinne dobroduszne i piękne :) ALe żony to ja mieć nie zamierzam

Gość gość
jestes tak spedalony z tymi kolczykami ze mozna sie domyslic ze lubisz mezczyzn

Gość gość
Brunetos244 dziś Widać, że podszyw. Nigdy nie mów nigdy z tym ślubem ;) Trafi się taka co skoczysz w ogień, ale szukaj ;) Tak jestem blondynką, uśmiechniętą na co dzień, mam serce i pocieszna dla każdego :) Ludzie mnie lubią bo jestem dla każdego uśmiechnięta, miła, rozśmieszam do łez, nie krzywdzę a jak skrzywdzę to przepraszam każdego i staram się tego błędu nie popełniać. Uwielbiam się śmiać!

Gość gość
gość dziś to daj się namówić na kawę

gość dziś z tym skakaniem do ognia to naprawde wywołałaś u mnie szczery uśmiech :D ja raczej nie z tych.. możesz być ideałem kobiety, ja to rozumiem ale niestety doświadczenie mówi że po czasie związki się wypalają. Wypala się namiętność, chemia, a jak jeszcze dojdą dzieci to już całkowicie świat sie zmienia. Nigdy nie byłem w poważnym związku choć byłem zakochany. Całe życie obserwuje ludzi dookoła, znajomych i ich partnerów. To nie moja bajka ale czasem brakuje mi tej bliskości, miłości choć wiem że po czacie ona uleci. To troche smutne no ale jestem jeszcze młody, może kiedyś sie zmienie

Gość gość
Nie wołaj o pomoc nie nadejdzie! Nie próbuj się bronić szkoda sił! Bo nie poskromiony to rydwan stu konny co pędzi a ty, ty pędzisz w nim :) I choćbyś uciekał to ją gonisz, i choćbyś się skrywał szukasz jej :D Nie pokonasz miłości! :D Cieszę się, że wywołałam u Ciebie uśmiech :D Pozdrawiam :) Ps. Czas ucieka, nie obudź się za późno :)

Co ma być to będzie, niebo znajde wszędzie :) Niemam parcia na miłość i związki. Czasem tak jak pisałem fajnie by było kogoś mieć ale seks i pożądanie kobiet w zupełności mi wystarczają. Jesteś jedyną normalną osobą która dziś tu ze mną pisała dlatego życze ci miłych snów :) dobranoc

Gość gość
Możesz mieć cudowny związek, w którym nic się nie wypali, ale wymaga to pracy. Pożądanie, zainteresowanie się podsyca, ale obecnie niestety nie uczy się młodych ludzi umiejętności społecznych

Pewnie masz racje. Wiele przemawia za tym że stałe szczęśliwe związki rzadko mają szanse się udać ale mimo wszystko wierze że można stworzyć fajny trwały szczęśliwy związek w którym ciągle będzie porządanie. Wierze w to bo teoretycznie wiem co jest potrzebne by taki związek tworzyć i nie jest to wielka filozofia. Trzeba siebie kochać i przyciągnąć odpowiedniego partnera a odpowiedni partner trafia sie gdy siebie naprawde kochamy i szanujemy. Chyba sam nie wiem czy tego chce

Gość gość
Przyciągnąć odpowiedniego partnera - tak, ale samo kochanie się nie wystarczy. Trzeba się starać i to bardzo mocno! Ja takiego związku chcę, bo w porównaniu z tym same relacje przyjacielskie czy seks są mdłe i nijakie - a ja nijakości nie lubię Ale skoro masz w życiu etap dobrej zabawy to korzystaj :P