Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie pojechac na urlop na Pd Europy

Polecane posty

Gość gość

Głownie chodzi mi o zwiedzanie, ale takze o 1-2 dni plazowania, leniuchowania. Bylem juz w : Boloniii Neapolu Barcelonie Dubrowniku Madrycie Maladze - ogolnie Andaluzjii Walencji Malcie Grecja tez odpada Turcja takze do Portugalii i Rzymu polece pozniej Mieszkam w Londynie i jestem singlem i w ten sposob spedzam urlopy

Gość gość
jakies inspiracje?

Gość gość
Gorąco polecam Baleary - przede wszystkim majorkę i ibizę. ta druga, wbrew pozorom to wcale nie jest tylko imprezowa wyspa. jest tam wiele spokojnych miejsc. moim zdaniem to najpiękniejsze miejsca w europie (zwłaszcza majorka). cudowne plaże, lazurowa woda, ale i fajne, klimatyczne miasteczka do zwiedzania. już samo jeżdżenie samochodem i podziwianie widoków jest mega.

Gość Radarowka
Czemu Grecja odpada? Przecież to jeden z najpiękniejszych krajów na ziemi! Maszprzepiękne zabytki starożytne, z których na pewno będziesz coś wiedział, nawet jeśli nie interesujesz się historią to będą Cię fascynować, masz mitologię, wspaniałe jedzenie, wspaniałą muzykę. Do tego plaże jak marzenia. Przeczytaj sobie i jedź do Grecji!: http://www.ostrowwlkp.info/informacje/3289,7-powodow-dla-ktorych-trzeba-odwiedzic-grecje.html

Gość gość
a musi być koniecznie Poludniowa Europa..? Nasz kraj uważam że nie jest wcale gorszy od innych krajów, jest ciekawy, pełny inspiracji i na nowo można go odkrywać. Mnie już zagraniczne wojaże znudziły się (być może na jakiś czas) i teraz miło spędzam czas w Polsce. Ciekawych ofert i noclegów szukam na www.zaplanujwczasy.pl

Gość Onienienie
Ja też bym osobiście jechała do Grecji, kuchnia i atrakcje to zwiedzania pierwszorzędne. I jaka kawa!

Gość gość
Czarnogóra, Kotor, Macedonia, Ochryd

Gość Wszystkook
Ja też jestem za Grecją. Może nie jest najtańsza, ale piękniejszych plaż nie uświadczysz nigdzie. A jeśli lubisz smak sera feta, oliwek,sałaty i cebuli, a do tego przepyszne suwlaki to będzie dla Ciebie raj.

Gość Obolone
Grecja jest the best! I powie to każdy kto był w tym kraju, najlepszy klimat, gaje oliwne, owoce rosnące na ulicy, no po prostu magia!

Gość gatka554
Czarnogóra! Ogólnie całe Bałkany warto sprawdzić, ale Stari Bar jest po prostu nie do przebicia. Przepiękne miasto. Byłam tam całkiem niedawno. W dodatku miałam apartament z Solatium Booking w dobrej lokalizacji. Łatwo było się wszędzie dostać. Warto spróbować tam, jeśli szukasz czegoś, co nie jest oklepane.