Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co byscie wybraly chodzi o prace

Polecane posty

Gość gość

W 2 przypadkach praca w sklepie na 1/2etatu, do wyboru: 1. wielki sklep sportowy (lepiej wyglada w CV), ciezki dojazd bo w granicach miasta, trzeba liczyc min.1h a najlepiej 1.5 (mniej czasu z dzieckiem) zeby byc na czas, w takim sklepie brak zgrzewek z ciezkimi napojami- choc tu moge sie mylic moga sprzedawac np. ciezkie sprzety sportowe, ktore pozniej trzeba przerzucic prze kase. 2. sklep spozywczy biedra, dojazd do 15 minut, reszte mozna wyobrazic sobie jak tam wyglada praca Moje pytanie dla pracujacych w sklepach/ osob orientujacych sie jak to wyglada. Jesli mam w umowie prace na pol etatu- czyli 4h dziennie, dlaczego kierownik mi powiedzial, ze zmiany po 8 badz 12h dziennie?

Gość gość
Zadna. Lepiej siedz z dzieckiem w domu a maz niech z********a.

Gość gość
Przeciez chce isc do pracy, chce wybrac lepsza opcje... A Ty skad od rana tyle jadu..

Gość gość
Sklep sportowy

Gość gość
Ja bym nie wybrała żadnego z tych sklepów.Na pół etatu?Lepiej siedź w domu,weź 500+ oraz rodzinne.Czyli dostaniesz 600 zl.Na jedno wyjdzie.Na dojazdy też musisz wydać kase .

Gość gość
Wg mnie sklep sportowy.

Gość gość
Karta miesieczna kosztuje okolo 100zl. Do biedronki dojazd do 15 minut, rowerem tez moglabym jechac/isc pieszo wtedy do^pol h.

Gość gość
Wiem, ze sie tam nie ¨dorobie¨, chodzi bardziej o to zeby zapelnic CV i w przyszlosci latwiej znalezc lepsza prace.

Gość gość
biedronke

Gość gość
Mogą być zmiany 8 czy 12 godzinne, ale ich mniej po prostu...dopytaj pracodawcę...

Gość gość
Pracodawca woli zatrudnic 2 osoby na pol etatu niz 1 na caly, bo to go taniej kosztuje..

Gość gość
Nie wyobrazam sobie w biedronce, dzis tam bylam po platki na sniadanie i stary mocher sie awanturowal o pieniadze za policzone bulki.

Gość gość
biedronka.

Gość gość
Biedronka, a reszta zaoszczędzonego czasu na sprawy rodzinne.

Gość gość
Zależy jakiej pracy będziesz szukać w przyszłości, nie trzeba jakoś na siłę zapełniać CV, zwłaszcza sklepami. Biedrona nie doda powagi Twojemu CV, a co do sklepu sportowego, to zależy jakiej pracy będziesz później szukać. Czasem lepiej wygląda, że po prostu była przerwa na odchowanie dzieci, niż takie zapełnianie CV na siłę, byle czym.

Gość gość
Autorko,ty się jeszcze w życiu napracujesz !na razie daj sobie spokój.

Gość gość
Najgorsi sa klienci, godzinami potrafia chodzic po sklepie, szukac, ogladac a gdy dojda do kasy chca byc obsluzeni w sekunde. W biedronce trzeba sie uczyc kodow na pieczywo i rozne produkty. W skl sportowym wystarczy zeskanowac i jest... najgorszy ten dojazd min 1h a zeby sie nie spoznic trzeba liczy 1,5 na skl sportowy.

Gość gość789
Hej, również mam dylemat co do pracy, może pomożecie, Pierwsza praca od poniedziałku do piątku po 7 h umowa o pracę 1200-1500 zł, praca raczej nie siedząca bo w kawiarnio-bufecie w jednym z uniwersytetów, Druga praca od poniedziałku do piątku po 8 h plus czasem sobota do 14, zlecenie, 1300-2000 w zależności od premii, ogólnie praca przy komputerze wykonam swoje zadanie i mogę iść do domu a płacone mam jak za 8 h, więc co lepsze umowa o pracę czy gorsza umowa ale lepsza kasa?