Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

midssumer

Polecane posty

Gość gość
Skończyłaś się na f8.Jesteś tu tak wyraźnie upośledzona, że nawet jeśli zmienisz nicka nic to nie da.Z kim będziesz pisać? :-D

Gość gość
Z kim ty bedziesz pisała wylogowana 14.14 awario. Gdzie Rogata? Tood, gdzie Jacek?

Gość gość
Tobie gościu wylogowanie przeszkadza?Typowe.:-D

Gość gość
Awaria lezba leci na Eve:(.

Gość gość
Ges chodzi za Eve bo czuje smierdzace czosnkiem , chorobowe upławy z pissdy a reszta uzytkownikow ma z tego pompe

Gość gość mid eve
14.14 Z kim? Zawsze z tymi samymi :) Z osobami, które zawsze będą, bo są także poza tym miejscem i znam je. Niektórych nie ma już tutaj, a są :) Oraz z tymi z niebieskich nicków, które piszą do mnie, bo widać mają jakiś powód :) Im będę odpowiadać. F8 a co to jest? :) Dla ciebie jedyny twój świat, dla mnie obecnie cyrk, w którym lubię się pokręcić, między innymi, byś miała o czym pisać :) Skończyć się tutaj? A co to znaczy? :) Dlatego właśnie ja nie mam najmniejszego zamiaru zmieniać nicka, bo wisi mi i gęś i ty :)

Gość gość
ze mną na ten przykład;) MEve😘 X oni wszyscy zaglądali Ci w majtki, że wiedzą jak pachniesz?... a mi to nie pozwoliłaś😭

Gość gość
gość 2016.04.29 Radakcjo, jakiś ruch powodujący, że psychol nie będzie "zapychać" tematów przez wrzucanie swojego spamu po kilka postów na minutę. Blokuje całkowicie rozmowy, niszczy tematy. To trwa miesiącami. Wiem, gadam do ścianypechowiec.gif Zgłoś gość 2016.04.29 Założyliście konkurencyjne forum, nawoływaliście do opuszczenia Kafeterii a teraz płacz? Tak więc mówicie do ściany Pozdrolapka.gif

Gość gość
Jak ona ma podmyć czosnkowe ci=psko skoro ciągle tu siedzi. :D:D:D:D

Gość gość
ahaaaa.............!!! konkurencyjne forum! tu was boli! prymitywy...:( debile....:)

Gość gość
Po co ma zmieniać nick? Niech wypiertala na Arkę, nikt jej tu nie chce prócz wylogowanych Ciotek, którymi każdy rzyga:classic_cool:

Gość gość
Będą wszyscy widzieć, kto bez ero nie może przeżyć.🖐️

Gość gość
Eve pisała, że każdy temat może być jej, trochę respektu.😴

Gość gość
gość dziś Midssumer Eve Zapach cebuli lub czosnku to woń, którą wydziela twoja pipa gdy twoja dieta jest bogata w cebulę, por lub czosnek, to charakterystyczny zapach tych warzyw będzie wydzielał nie tylko twój mocz, ale także twoja pochwa. Może się on utrzymywać nawet do 48 godzin od zjedzenia potrawy. Jeśli jednak wciąż się utrzymuje, to znak, że twoja higiena osobista nie jest wystarczająca. Jeśli więc z twoich intymnych miejsc wydobywa się nieświeża woń, to wejdź pod prysznic lub skorzystaj z bidetu i umyj się odświeżającym płynem do higieny intymnej. X rzyg, jak można nie dbać o higienę pechowiec.gifpechowiec.gifpechowiec.gif :D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
14:27 skąd wiesz że upławy z pissdy śmierdzą czosnkiem?😴

Gość gość
czosnkowe ci=psko :D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
Przestańcie bo się zrzygam😭:O

Gość gość muszka ś
Ktoś tu złapał doła, że weekend za wcześnie się zaczął ? :( Złapana na Banana odreagowuje.

Gość gość
To już przynajmniej jasne dlaczego jest starą panną,kto by chciał lizać pipę z czosnkowymi upławami:P

Gość gość
Janiny spokój! :-D:-D:-D

Gość gość
Midsummer ale zawsze sprawdzasz zapach z pochwy ilekroć zjadłaś coś z cebulą ?Może wcześniej po prostu nie zwróciłaś na to uwagi. Proponuję, żebyś przez najbliższych kilka dni unikała cebuli i czosnku w jedzeniu i sprawdziła czy zapach ciągle się utrzymuje To normalne, że mocno aromatyzowane jedzenie (cebula, czosnek, ostre przyprawy) czy używki zmieniają zapach wydzielin - potu, łez, śluzu w pochwie. Nie ma nic do wstydu.

Gość gość
gość muszka ś dziś Ktoś tu złapał doła, że weekend za wcześnie się zaczął ? smutas.gif Złapana na Banana odreagowuje Ciesz się, że masz o czym pisać.Może się przeciągnie do nocy. :-D

Gość gość muszka ś
Muszę ci dostarczyć rozrywki na weekend.

Gość gość
Haja jakaś stara takaś głupia. Wrzuć jakąs muzę idiotko.:D

Gość gość
nie zniechęcicie Eve do forum takim słabym hejtem. za mocna figura jest. :)

Gość gość
A O aka analny odbyсie, teraz masz możliwość wykazania sie. czy będziesz udawał nieobecnego, tak jak Wilk cie rozgryzł że zawsze zawijasz kite jak któraś z twoich znajomych jest napierdаlаna ? czekame, bo w końcu to ty zainicjowałeś z tym czosnkiem. może jakaś wklejka ? :D 8

Gość gość
gość dziś nie zniechęcicie Eve do forum takim słabym hejtem. za mocna figura jest. Xxx Największy tu nolife to fakt.

Gość gość
" Największy tu nolife to fakt" X "motzna" manipulacja tekstem. U p o l i t r u k ó w to się nazywa przekłamywanie/dorabianie fałszywej ideologii w celu zdyskredytowania rywala o stołek do koryta. ja jestem nołlajfem smutnym i co mi zrobisz nakrzyczysz na mnie ? :) 8

Gość gość
Ty nie jestes nolajfem. Z toba jest duzo gorzej.