Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciocie Lilki z Bonifratów

Polecane posty

Gość gość

co u niej? od ponad miesiaca jej profil na fb nie zapelnil sie zadna nowa wiadomoscia? czy ktoras z was wie co sie dzieje? nigdy sie tam nie udzielalam wiec glupio pytac mi rodzicow..

Gość gość
Tez właśnie zauważyłam, że nie pojawiają się nowe wpisy. Nie wiem co się dzieje.

Gość gość
spadaj z tym spamem

Gość gość
Ja tez jakis czas temu tu o to pytałam i nikt nic nie wiedział. Doszłam do wniosku,ze to ma jakis związek z programem o tej małej, który niedawno był w tv. Teraz na controllingu i u nich cisza, a tak wciąż darli koty między sobą.

Gość gość
Chyba znowu coś zaczyna się dziać. A u Małej bez zmian :(

Gość gość
A co ma sie zmienić jak mózg umarl? Jak dla mnie powinni dziecko poddać eutanazji, chociaż w tym kraju nie można. Ona sie nie obudzi, cale życie będzie nie ma co ukrywać na barkach rodziców, a co potem jak oni umra? Co sie z nią stanie? Mozecie nazywać mnie bezduszna, bezmozgiem, ze to milosc rodzica itd ale to dziecko nie żyje i żaden profil i sprawy w TV tego nie zmieni.

Gość gość
ja wiem, że to nic nie zmieni ale myślę, że oni porostu chcą pokazać jak było na prawdę, że to wina szpitala a nie ich, skoro ciąża przebiegała bardzo dobrze. Szkoda mi ich bardzo, sama mam dziecko i odkąd zostałam matką bardzo mnie ruszyła ich historia, kiedyś przypadkiem się natknęłam na ich profil na fb. Straszne co im się przytrafiło

Gość gość
Mi też jest ich szkoda, tym bardziej, że są młodzi i mogą mieć jeszcze dzieci, a zamiast tego biegają po sądach itd. Szkoda mi też tej małej, nawet świata nie zobaczyła, powinni się nad nią zlitować i dać odejść. Po prostu dla wszystkich tak będzie lepiej.

Gość gość
Wysylam rodzica Lilki linka do tego tematu.

Gość gość
rodzicom* piszę się jak już

Gość gość
Jestem pod wrazeniem. Nagła zmiana głównego nekajacego. Teraz to p.Jola. To jest lepsze niż niektóre kryminały, tylko, że to się dzieje naprawdę. I znowu slawetne słowa : pokazemy, ale nie możemy. Ja do tej pory nie doczekalam się opinii biegłych, a już ponad półtora roku temu miała zostać opublikowana. Szkoda mi tylko Maleńkiej :(