Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak podniesc samoocene mojej dziewczynie???

Polecane posty

Gość gość

Spotykam sie z nia kilka tyg. Jest piekna, sympatyczna, slodka no po prostu jestem bardzo nia zauroczony. Ona przez 5 lat byla w zwiazku z facetem ktory kompletnie jej nie szanowal. Czuje sie gorsza od innych, mniej atrakcyjna i ma mase kompleksow. Staram sie jej mówić jaka jest piekna jednak to nie poprawia jej poczucia wartosci. Jestem zly bo ten facet zniszczyl jej psychikę i ciezko jej byc w zwiazku. Seksualnie tez jest cala spieta mimo ze ma cialo wow. Nie uprawialismy jeszcze seksu ale jakies przytulania itp to tez chce pod kołdrą zeby jej calej nie ogladac itp. Poradzcie mi co zrobic?

Gość gość
Odbudowanie poczucia własnej wartości będzie trwało długo...Nie ma jednej recepty,którą szybko zastosujesz i ...tadaaam ...dziewczyna promienieje radością i pewnością siebie.Kontynuuj to co robisz,mów jej jak najczęściej pozytywne rzeczy,ale to ona musi wykonać duży wysiłek ,żeby zmienić sposób postrzegania siebie.Nie od razu Kraków zbudowano;). Polecam książki popularno-naukowe z zakresu psychologii albo mniej naukowe,ale za to bardziej przystępne poradniki(ja lubię Beatę Pawlikowską ,bo trafia w sedno problemu i mówi co z tym zrobić). Wygoogluj też KOD UZDRAWIANIA (healing code) i EFT (Techniki Uwalniania Emocji).

Gość gość

autor to super facet z klasą:)

Gość Gość
Dnia 10.06.2016 o 17:44, Gość gość napisał:

Spotykam sie z nia kilka tyg. Jest piekna, sympatyczna, slodka no po prostu jestem bardzo nia zauroczony. Ona przez 5 lat byla w zwiazku z facetem ktory kompletnie jej nie szanowal. Czuje sie gorsza od innych, mniej atrakcyjna i ma mase kompleksow. Staram sie jej mówić jaka jest piekna jednak to nie poprawia jej poczucia wartosci. Jestem zly bo ten facet zniszczyl jej psychikę i ciezko jej byc w zwiazku. Seksualnie tez jest cala spieta mimo ze ma cialo wow. Nie uprawialismy jeszcze seksu ale jakies przytulania itp to tez chce pod kołdrą zeby jej calej nie ogladac itp. Poradzcie mi co zrobic?

Musisz jej zorganizować jakiś GB z kilkoma przystojniakami w hotelu

Gość Gość

Po fest GB jej samocena poszybuję do góry tak szybko jak hoojek noworodka.