Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po co faceci chca miec dzieci skoro nic przy nich nie robia i maja je w sumie

Polecane posty

Gość gość

gdzies?

Gość gość
Żeby przekazać geny i nazwisko, po co mamy zajmować się resztą. Od tego są kobiety.

Gość gość
No wlasnie dlatego tak im spieszno do dzieci, bo nie maja pojecia jak trudna jest to praca. Wygodnisie.

Gość gość
Bo tak juz jesst..... Im xycue sie nie zmienia wcale... My za to??porazkaporiem tak Szkoda mi matek serio. Mam39i nie mam chceci...brtt

Gość gość
Polskie kobiety stały się tak leniwe, że nawet jedno dziecko jest ponad ich siły. No tak, w końcu trzeba latać po galeriach i śledzić Chodakowską.

Gość gość
rozumiem jak jakiś lekarz chce przekazac geny i nazwisko ale reszta? robol, przedstawiciel handlowy, sprzedawca-na co ich geny komu?

Gość gość
To sypiajcie z samymi lekarzami :D Dla mnie żaden problem.

Gość gość
bo zazwyczaj to mamusie tych facetów wychowały ich tak, że nie muszą nic robić w domu. Miałam takiego w poprzednim związku, w domu, tatus pan i władca a matka dosłownie służaca wszytskich, on był taki sam, wiecznie kłótnie o pomoc. Mój mąż, matka uczyła pomocy. Mąż pomaga w domu i przy dziecku, bez żadnego proszwnia.

Gość gość
Gos 16:26 to prawda. Wszystko sie zwala na kobiete bo przeciez chlopy nie sa od tego. Co laska czasem pozmywaja

Gość gość
Moj maz robi wszystko w domu i przy dzieciach , ryra ze mna leb w leb ale on taki model partnerskiej rodziny wyniosl z domu

Gość gość
dokładnie!!, więc drogie mamusie synków, wychowajcie ich tak aby w przyszłości byli wsparciem i oparciem dla swoich żon.

Gość gość
Patrząc na dzisiejszą zbiorową histerię,panikę i ciumkanie do dzieci kobiet (w różnym wieku,żeby nie było) obawiam się,że wychowają tych swoich synów jeszcze gorzej. Dzisiaj to dzieci sterują rodzicami, to one ustawiają cały dzień,często też menu obiadowe,one dyktują co,kiedy i po co... Są traktowane jak Bogowie, wznoszone na piedestały tylko z racji tego,że są dziećmi. Jak każda z nas,przecież tż tymi dziećmi byłyśmy. Oczywiście,miłość,wzajemny szacunek,wsparcie,zrozumienie powinno być w KAŻDEJ rodzinie, to jest podstawa. Dziecko ma czuć się kochane i bezpieczne,ale bez przesady! Włażenie rodzicom na głowę,bicie ich,plucie,histerie publiczne, fochy o nie wiadomo co... Później płacz i lament,że dziecko niegrzeczne,no ale jak to,przecież chuchałam,dmuchałam,do d**y właziłam,a tu takie coś... I wy myślicie,że przy dzisiejszym "kulcie maluszka" (ta,tak,dla niektórych nawet 12-latek to maluszek) obecne matki wychowają synów na odpowiedzialnych ludzi,którzy będą dzielić z żoną obowiązki i szanować ją? Nie wrzucam wszystkich do jednego wora,z pewnością jest mnóstwo wspaniałych matek,które swoje dzieci wychowają bardzo dobrze i będą mogły być z nich dumne. Ale same powiedzcie, nie mam trochę racji? Odpieluchowe zapalenie mózgu po urodzeniu dziecka to pikuś :P

Gość gość
Geny maja duzo wspolnego z praca. :D Co za tepe idiotki pisza na forum o bachorkach :o

Gość gość
do gosc 17:52 tez sie tego obawiam, teraz dzieci chowane sa na kaleki zyciowe