Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, czy to prawda, ze ukrywacie przed swoim facetem prawdziwa

Polecane posty

Gość gość

Liczbe partnerow seksualnych i nie mowicie o tych jednonocnych przygodach, z obawy, ze on by tego nie zniosl?

Gość gość
Oczywiscie, ze klamia. Mowie, ze mialy od jednego do 3/4 (w zaleznosci ile lat maja) podczas gdy tak na prawde maja kolo 20 jak nie wiecej... :D dlatego najlepsze sa dziewice!

Gość gość
Ja zawsze ukrywam prawdziwą liczbę i mówię, że nie jestem dziewicą, bo brzydzą mnie relacje z facetami.

Gość gość
Nie ukrywam nic i z tego co wiem to kolezanki tez nie.

Gość gość
Michał121212 dziś No ja wiem, że według ciebie kobieta powinna brzydzić się seksem i nie mieć z niej przyjemności, ale wy nam też służycie tylko do zaspokojenia, takie chodzące wibratory, nie oszukuj się.

Gość Michał121212
18:02 to sobie zajdz w ciaze i wychowuj sama dziecko! Bo niby dlaczego jakis obcy facet ma to z toba robic? To nie jego dziecko. Prawda o *****czach za ktorymi szalejecie bo sa tacy emocjonujacy jest taka, ze oni chca tylko ****** i nic wiecej. Oni nie chca sie z wami wiazac, nie chca zakladac rodzin, oni nie chca nikogo na dluzej niz noc (no czasem weekend). Ale skoro wy takich pregerujecie to zycze wam z calego serca samotnego macierzynstwa! W nedzy i ubostwie.

Gość gość
Z tym Michałem to jest tak. On ma trochę racji. Ale też ma manię, nerwicę i ogólnie jest piertolnięty :D

Gość gość
Jej do w********* (dawca genow), drugi do wychowania (z********ania nieswiadomie na cudze dziecko). Kobiecy przekret stary jak swiat. Na szczesci ci faceco (samce beta/zywiciele/gorszy sort/gorsza kategoria) zaczynaja sie budzic i nie daja sie robic w c***a puszczalskim lafiryndom. Co im sie bardzo nie podoba bo godzi to w interesy puszczalskich jak i *****czy. :O

Gość gość
Michał121212 dziś Dzieciątko, chyba o antykoncepcji nie słyszałeś. Nawet z mężem powinno się zabezpieczać i kontrolować cykl, a co dopiero z jakimkolwiek facetem.

Gość gość
Dziewczyny, a tak serio: pytał Was ktoś w ogóle o to? Bo mnie nie. Kiedy chodzi o luźny kontakt to w ogóle nikt takich pytań nie zadaje. Kiedy zaczynałam poważne związki, to owszem, była mowa o przeszłości tzn. czy z kimś się spotykałeś/aś od jak dawna jesteś sam itp. ale w życiu nie padło pytanie "ilu miałaś partnerów seksualnych" ani tym bardziej "czy jesteś dziewicą". LOL

18:51 i w dziwny sposob jak sie okazalo, ze nie jestes dziewica to znikali, a zostawali tylko *****cze dla ktorych brak dziewictwa i "doswiadczenie" to zaleta.

Gość gość
Co to znaczy "okazało się"???? Jeśli o to nie pytał = nie był zainteresowany to się nigdy nie dowiedział. Myślę, że powiedziałabym prawdę, bo nie mam nic do ukrycia, ale nigdy żaden chłopak nie zadał takiego pytania.

Gość gość
Ja zawsze ukrywam prawdziwą liczbę i mówię, że nie jestem dziewicą, bo nie chcę mieć nic do czynienia z facetami.

Mój mąż kiedyś zapytał ilu tak naprawdę miałam facetów w życiu. Był zaskoczony szczerą odpowiedzią.