Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to może być?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam takie pytanie. Ostatnio (w środę) kochałam się z facetem z końcem w środku. A od kilku dni swędzi mnie pochwa, a raczej całe krocze. Nie zwracałam na to jakoś uwagi, bo spodziewałam się okresu i zazwyczaj właśnie dzien, dwa przed mnie swędzi. Ale dziś wybitnie, więc posmarowalam się provagiem ( zapisałam się do gina ale termin dość odległy) i zauważyłam na palcu pare białych, małych glutow . Moje pytanie więc: 1.czy to może być jakaś pozostałość po s*****e?(mylam się później żeby nie było) :p Czy raczej grzyb? 2. I czy infekcja może opóźnić okres? Biorę duphaston na regulacje i okres pojawial się w drugim dniu bez tabletki, a to jest trzeci dzień, niby babka mówiła ze do 10 trzeba czekać, ale przez poprzednie był idealnie w 27 dc. "czulam" już ten okres i nie wiem czy to ze stresu czy co, ale poza lekkim pobolewaniem piersi nic. Mniej więcej w czasie owulacji dość mocno mnie bolały jajniki, moze to jakas torbiel?

Gość gość
Ja p*erdole. Ten od dziewic ma jednak po części racje. Walicie się z jakimiś brudasami, łapiecie grzyby i inne g*wna a później ktoś inny ma was tam pieścić? Ohyda.

Gość gość
Grzybicę mozna złapać nawet na basenie. Niewiele potrzeba.