Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zmienili się ludzie w przeciągu ostatnich 20 lat

Polecane posty

Gość gość

jakie są wasze spostrzeżenia na temat jak zmienili się ludzie w przeciągu ostatnich 20 lat. Oczywiście ja mam swoje spostrzeżenia ale jestem ciekawy waszych

Gość gość
serdeczniejsi szczególnie Polacy, bardziej zgodni, uczciwsi i mądrzejsi to też Polacy

Gość gość
może nawet 26 lat !!!!!!!!!!!!!! czyli od upadku komuny

Gość gość
HA HA HA nie żartuj (19:29) bo same pierdoły piszesz

Gość gość
znaczna mniejsza liczba dziewic na dzień dzisiejszych mało tego 20 lat temu więcej par uprawiało seks dopiero po ślubie a dzisiaj? szkoda gadać zero szacunku do ciała

Gość gość
Bezczelność, cwaniactwo, bezduszność, wszystkim się w d...... od kapitalizmu i demokracji poprzewracało.

Gość gość
Są głupsi i próżniejsi niż jeszcze 20 lat temu. Ja to dostrzegam ale gro innych nie ma o tym bladego pojęcia. Tymczasem głupota stanowiąca większość -prowadzi do upadku.

Gość gość
Ludzie przede wszystkim są wyżsi i szczuplejsi. czytałam na ten temat kiedyś w necie .przeprowadzono takie badania chodziło o to jak ludzie zmienili się w przeciągu 30 lat nie 20. właśnie pisało że ludzie są wyżsi szczuplejsi mają mniejsze owłosienie przez to że się kobiety depilują owłosienie w ciągu 20-30 lat może całkowicie zaniknąć w następnych pokoleniach.

Gość gość
BM-KA 7 -ka fura i komóra FLUT 33cm w rozkroku jaskinia herkulesa gromadka bachorów które w podstawówce sie duczpą

Gość gość
19:45 Są wyżsi ponieważ wszystkie rośliny mają zwiększony gen wzrostu-nie słyszałeś o GMO? (Ludzie szokujecie mnie swoją niewiedzą) Hormon ten jest obowiązkowym menu zwierząt i roślin ponieważ człowiek musi szybko i dużo zarobić! Świat się kończy-żywność nas zabija Wysoki człowiek to człowiek chory Szczupły jest dlatego że choruje na ogół na tarczyce ale nie tylko... Ludzie są przede wszystkim głupsi i łatwiej nimi manipulować-to doprowadzi ich do zagłady.

Gość gość
20:15 ale bzdury piszesz.

Gość gość
w przeciągu to można stać :P

Gość gość
ja nie widzę żadnych znaczących różnic jak wiało tak wieje potem katary i inne choróbstwa